«Στόχος μας το πρωτάθλημα»

«Στόχος μας το πρωτάθλημα»

Τις τελευταίες δυο αγωνιστικές ο μόλις 17 ετών Πάνος Μάρκης έχει σκοράρει και έχει οδηγήσει τα Αγραφα σε δυο σημαντικές νίκες.

λέον η ομάδα του Κατσαντώνη εξασφάλισε την συμμετοχή της για δεύτερη συνεχή χρονιά στα μπαράζ της Α’ Ευρυτανίας. Ο νεαρός παίχτης του Κατσαντώνη μίλησε στο evrytaniasport.blogspot.com για τις τελευταίες του πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά και για την πορεία του με την ομάδα των Αγράφων.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη με δικά του τέρματα την 15η αγωνιστική κόντρα στο Κεράσοβο, αλλά και την 16η πέτυχε το μοναδικό τέρμα απέναντι στον Μυρίκη.

Είναι μέλος της ομάδας Νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας, ενώ αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα των Αγράφων είτε σαν χαφ ή σαν μπακ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του (14 συμμετοχές) και έχει σκοράρει 3 φορές συνολικά. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2009 με Άγραφα, αγωνίστηκε στο Β τοπικό, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία με τα χρώματα του Κατσαντώνη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μακρή στο evrytaniasport.blogspot.com:

Πάνο, τη φετινή χρονιά έχεις καθιερωθεί στο βασικό σχήμα των Αγράφων. Πως το έχεις πετύχει αυτό;

«Σε ευχαριστώ και εγώ για την φιλοξενία στην σελίδα σου. Πέρυσι δούλεψα σκληρά, έκανα υπομονή, γιατί δεν ήμουν πέρυσι στην βασική εντεκάδα. Το πάλεψα και φέτος πιστεύω ότι είμαι ένα βασικό μέλος της 11αδας».

Πως νοιώθεις που σε τόσο μικρή ηλικία αγωνίζεσαι σαν βασικός σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί;

«Με κάνει να νοιώθω περήφανο, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα».

Στα τελευταία δυο παιχνίδια (Ενάντια σε Κεράσοβο και Μυρίκη) των Αγράφων έχεις σκοράρει και έχεις ανοίξει τον δρόμο προς την νίκη για την ομάδα σου. Θα θέλαμε να μιλήσεις για αυτούς τους αγώνες.

«Δεν έχει σημασία για τα γκολ, που έχω βάλει. Σημασία έχει, που έδωσα στην ομάδα μου κάτι θετικό. Χαίρομαι όμως παρόλα αυτά. Θέλω να συνεχίσω έτσι».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας την φετινή χρονιά;

«Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Για να συμμετέχουμε στην Δ’ Εθνική, δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από την διοίκηση. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε πολλές πιθανότητες».

Το φαβορί για το πρωτάθλημα για σένα είναι ο ΑΠΟΚ; Είδαμε ότι στο παιχνίδι πρωταθλήματος τον κοντράρατε και χάσατε στο τέλος.

«Ναι είναι ο ΑΠΟΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αξιότιμη. Όμως είναι κοντά σε μας, δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές».

Αλήθεια πως είναι το κλίμα στην ομάδα σου;

«Είμαστε μια πολύ ενωμένη ομάδα σε θέμα διοίκησης, αλλά και ποδοσφαιριστών. Συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλον. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι κοντά. Δεν φωνάζουμε ο ένας στον άλλον. Όταν κάνει κάποιος λάθος δεν απογοητεύεται, αλλά τον ενθαρρύνει ο άλλος».

Ως γνωστόν η ομάδα των Αγράφων κάνει προπονήσεις στο Καρπενήσι και δουλεύετε αρκετά.

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις προπονήσεις. Κάνουμε πολύ ωραίες ασκήσεις, δουλεύουμε πολύ σκληρά. Πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα από όλο αυτό και φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Πως είναι οι σχέσεις σου με τον προπονητή σου τον κ. Αντωνίου;

«Οι σχέσεις μας είναι άψογες. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Είναι καλός προπονητής και άνθρωπος».

Φέτος αγωνίστηκες και στην ομάδα νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Απολογισμός μια νίκη εκτός έδρας με την Φωκίδα. Θα θέλαμε δυο λόγια την πορεία σας.

«Είμαστε ένας μικρός νομός και έτσι δεν έχουμε πολλά άτομα. Καταφέραμε όμως να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα, κάναμε καλές εμφανίσεις. Δεν μπορούμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο, γιατί είμαστε μικρός νομός. Υπάρχουν λίγοι ποδοσφαιριστές και η επιλογή γίνεται από λίγα άτομα. Σε άλλους νομούς υπάρχουν πολλά περισσότερα άτομα».

Στα Άγραφα ξεκίνησες το ποδόσφαιρο πριν από περίπου 2 χρόνια. Στο περσινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ωστόσο δεν αγωνίστηκες σε πολλούς αγώνες.

«Ήμουν μικρότερος καταρχήν πέρυσι. Έκανα υπομονή, εργάστηκα σκληρά, άρπαξα την ευκαιρία και τώρα είμαι στην βασική 11αδα».

Το Σάββατο αγωνίζεστε με τον Άγιο Προκόπιο σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Θα το δούμε, όπως όλα τα υπόλοιπα και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Θα ήθελες να μας μιλήσεις για τα μελλοντικά σου σχέδια.

«Τα σχέδια μου είναι να φτάσω την ομάδα τα Άγραφα, όσο πιο ψηλά γίνεται, είτε ως παίκτης, είτε ως μέλος της διοίκησης αργότερα».

Περνάει από το μυαλό σου να αγωνιστείς σε μια μεγαλύτερη ομάδα;

«Όχι δεν θέλω να φύγω πότε από τα Άγραφα, αν δεν υπάρξει σημαντικός λόγος. Σίγουρα, αν έχω κάποια ευκαιρία από μεγαλύτερη ομάδα, θα το συζητήσω πρώτα με την ομάδα μου».

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Παναγιώτης Κολλημένος



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved