ΑΕ Μενιδίου: Η αήττητη πρωταθλήτρια της Β’ Άρτας  (photos)

ΑΕ Μενιδίου: Η αήττητη πρωταθλήτρια της Β’ Άρτας (photos)

Τον τίτλο του πρωταθλητή Β’ κατηγορίας της Άρτας πανηγυρίζει η ΑΕ Μενιδίου.

Η ομάδα του ομώνυμου χωριού της Αιτωλοακαρνανίας στην πρώτη της σεζόν μετά την επανίδρυσή της, «σάρωσε» τα πάντα στο διάβα της και με 27 νίκες και μια ισοπαλία σε 28 αγώνες, κατέκτησε αήττητη τον τίτλο.

Στο κυριακάτικο ματς απέναντι στην δεύτερη ΑΕ Κιρκιζατών/Πλησιών, μπορεί να έπαιζε για δύο αποτελέσματα για να σφραγίσει πρωτιά και άνοδο, αλλά οι παίκτες του Βασίλη Παπαγεωργίου θέλησαν να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονταν στην κορυφή. Με δύο πολύ ωραία γκολ του Βαλίλη (το δεύτερο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ) και ένα του Μόσχου, επικράτησαν 3-1 και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κωστούλα έδωσε το έναυσμα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Οι διοικούντες της ΑΕΜ, πάντως, δεν στέκονται μόνο στην φετινή σεζόν, καθώς έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις τους και για το μέλλον. Εδώ και μερικές εβδομάδες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λευτέρης Τρούλης έχει αναλάβει τον ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών στοχεύοντας στην ανάδειξη παικτών που θα πλαισιώσουν την ομάδα τις ερχόμενες χρονιές.



ΑΕΚ – Μπανταλόνα: Για το πρώτο βήμα προς το Final Four του BCL | Η ώρα και το κανάλι
ΑΕΚ – Μπανταλόνα: Για το πρώτο βήμα προς το Final Four του BCL | Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Part 3: Για την πρόκριση στον τελικό οι «πράσινοι»
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Part 3: Για την πρόκριση στον τελικό οι «πράσινοι»
Κίνδυνος αναβολής στο Περιστέρι – Άρης
Κίνδυνος αναβολής στο Περιστέρι – Άρης
ΠΑΟΚ-Μούρθια: Το πρώτο βήμα για τον τελικό
ΠΑΟΚ-Μούρθια: Το πρώτο βήμα για τον τελικό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved