Στο Πανόπουλο το Κύπελλο

Στο Πανόπουλο το Κύπελλο

Στην πρώτη του παρουσία σε τελικό Κυπέλλου Ηλείας, το ΠΦΟ Πανόπουλου κατέκτησε την κούπα, ύστερα από την επιβλητική νίκη με 6-1 επί του Αστέρα Αμαλιάδας.

Βέβαια, το σκορ αυτό δικαιολογείται από το γεγονός ότι ο Αστέρας παρατάχθηκε με την εφηβική ομάδα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιλογή του Ενωσιακού της Σπιάντζας ως έδρας του τελικού. Στο γήπεδο πάντως βρέθηκαν 1000 άτομα, που απόλαυσαν το θέαμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «πράσινους» να έχουν δοκάρι στο 4’ με το Χρονόπουλο, ενώ στο 13’ ο Θανάσης Χριστόπουλος άνοιξε το σκορ (0-1), για να κάνει το 0-2 δύο λεπτά αργότερα ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος. Ο Θ. Χριστόπουλος στο 23’ ανέβασε το δείχτη του σκορ σε 0-3, για να μειώσει προσωρινά ο Καράμπελας σε 1-3 στο 49’, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για την ομάδα του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παναγιωτακόπουλος σημείωσε το 1-4, για να κάνει το 1-5 ο ίδιος παίκτης στο 53’. Το τελικό 1-6 διαμόρφωσε  στο 78’ ο Παναγόπουλος.

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες, καθώς τραυματίστηκε στο 74’ ο Παναγιωτόπουλος και στο 84’ ο Κανελλόπουλος, ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Μάλιστα στο 89’ τραυματίστηκε και ο Σκουρφούντας ο οποίος δεν πρόλαβε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αφού ο διαιτητής Κούλης σφύριξε τη λήξη του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Γαλανόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεωργακόπουλος (70’ Βασιλικόπουλος), Ηλιόπουλος, Παναγιωτάρας, Γεωργίου, Παπαπέτρου (58’ Κουτσόπουλος), Σκουρφούντας, Ζέζας, Καράμπελας, Μαργαρώνης (58’ Μαράτος).

ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Γερακάρης, Μουζής, Χ. Χριστόπουλος,. Μοσχογιάννης, Λαγός (47’ Μπούζο), Μιτρόφ, Α. Χριστόπουλος, Θ. Χριστόπουλος (28’ Σίνος), Χρονόπουλος, Παναγόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Αθανασόπουλος (62’ Δαλαβούρας).



Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved