Κύπελλο Μακεδονίας: Η κούπα στην ΑΠΕ Λαγκαδα!

Κύπελλο Μακεδονίας: Η κούπα στην ΑΠΕ Λαγκαδα!

Κυπελλούχος Μακεδονίας αναδείχτηκε για τέταρτη φορά στην ιστορία της η ΑΠΕ Λαγκαδά, καθώς νίκησε 1-0 τον Καμπανιακό στον μεγάλο τελικό.

Ο 42ος τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο, παρουσία αρκετού κόσμου. Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν με ενθουσιασμό δείχνοντας την θέλησή τους για διάκριση στον θεσμό. Πριν περάσει πολύ ώρα παιχνιδιού και μάλιστα στο 18’, ο Σιδηρόπουλος έκανε το 0-1, δίνοντάς της το πάνω χέρι βάζοντας την ομάδα του Λαγκαδά μπροστά στο σκορ από νωρίς.

Η ομάδα του Καμπανιακού δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο, βρίσκοντας μπροστά του μια πολύ καλή άμυνα. Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα της Χαλάστρας μπήκε δυνατά και προσπάθησε είτε με σουτ, είτε με κάποια καλή ενέργεια να σκοράρει, αλλά ο χρόνος περνούσε και το γκολ δεν ερχόταν.

Ο σύλλογος του Λαγκαδά συνέχισε να πατάει γερά στο γήπεδο και με όλες του τις δυνάμεις να κρατάει το σκορ, το οποίο λίγο έλειψε να αυξηθεί στη φάση του 81’. Ο Σιδηρόπουλος πήρε την κάθετη πάσα και πλάσαρε στην εστία, με τον Κελπέκη να κάνει την απόκρουση του αγώνα και να αποκρούει σε κόρνερ, κρατώντας τον τελικό σε αγωνία μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Διαιτήτευσαν οι Παπαδόπουλος Ι, Κουλά Χασάν και Μερκενίδης Κ., ενώ 4ος ήταν ο Μολιχιτούδης.

Επίσης, μία καινοτομία που έλαβε χώρα στη «Γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου», ήταν η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στα επίσημα, θυμίζοντας Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις. Την απονομή στους θριαμβευτές έκανε ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ενώ το παρόν έδωσε σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Βασίλης Ανατολίτης, οι δήμαρχοι Δέλτα και Λαγκαδά και βέβαια αρκετοί φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Καμπανιακός: Κελπέκης, Δουρμούσης (83’ Ιωάννου), Γαβανάς, Σιούνης, Σκόρδας (74’ Θαμνίδης), Ελευθεριάδης (68’ Τρικαληνός), Υψηλός, Αβραμόπουλος, Ρακαβίνας, Τσαλώνης, Παπαγαθονίκου

ΑΠΕ Λαγκαδά: Πέτκαρης, Σιδηρόπουλος, Πεταλωτής, Χότζα, Ντινιώτης, Φεύγας, Αρχοντίδης, Γεραγώτης (78’ Πασχαλίδης), Γραικός (69’ Ανδρεάδης), Σιαντρόπουλος, Καπετανόπουλος



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved