Η ΕΠΟ αποφασίζει για τον «Οίκο Εποχής Σούλα»

Η ΕΠΟ αποφασίζει για τον «Οίκο Εποχής Σούλα»

Στην νομική υπηρεσία της ΕΠΟ στέλνει η ΕΠΣ Λάρισας την υπόθεση χορηγίας του οίκου ανοχής Σούλα, προς την ποδοσφαιρική ερασιτεχνική ομάδα του Βουκεφάλα Λάρισας.

Η διοίκηση της Ένωσης δεν προχώρησε στη λήψη απόφασης για την έγκριση της διαφήμισης του οίκου... εποχής της κ. Σούλας στις φανέλες των παικτών του Βουκεφάλα και για να είναι απολύτως καλυμμένη νομικά, ζήτησε τη σχετική γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ. Πλέον, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σχετική εισήγηση της ομοσπονδίας, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται η ΕΠΟ να συναινέσει στο να διαφημίζονται οίκοι ανοχής ή... εποχής στις φανέλες ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Λάρισας:

Υπό την προεδρία του α΄ αντιπροέδρου Λευτέρη Γρηγοριάδη και με παρόντες τους διοικητικούς Δημήτρη Λεωνιδάκη, Τέλη Γκούμα, Βασίλη Νταβαρούκα, Γιάννη Βλάγκα, Βασίλη Μητροδήμου και Κώστα Λυγούρα, συνεδρίασε χθες βράδυ το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης και συζήτησε αποφάσισε τα παρακάτω:

Επιφυλάχτηκε να αποφασίσει για την έγκριση διαφήμισης στις φανέλες του σωματείου «Βουκεφάλας», αφού πρώτα θα ζητήσει τη γνωμοδότηση της Νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ».

Άλλες αποφάσεις της διοίκησης της ΕΠΣ Λάρισας:

Έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδας Αναγέννηση Φαρσάλων και όρισε τον εντός έδρας αγώνα της με τον Άρη Κουλουρίου, την 27/10/2012, στο γήπεδο Φαρσάλων και ώρα 16.30.

Έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδας Κίσσαβος Συκουρίου και όρισε τον εντός έδρας αγώνα της με τον Ολυμπιακό Χειμαδίου την 27/10/2012, στο γήπεδο Συκουρίου και ώρα 16.30.

Απέρριψε σαν εκπρόθεσμο αίτημα της ομάδας Αναγέννηση Καλοχωρίου, για μετάθεση του αγώνα της με την Α.Ε. Δήμου Νίκαιας, την 6 Οκτωβρίου, από την 7 Οκτωβρίου 2012.

Έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδας Σμόλικας και όρισε τον εντός έδρας αγώνα της με την Α.Ε. Δήμου Νίκαιας την 14/10/2012 αντί της 13/10/2012, στο γήπεδο Φαλάνης και ώρα 16.30.

Έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδας Δόξα Υπέρειας και όρισε τον εντός έδρας αγώνα της με τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, την 7 Οκτωβρίου, αντί της 6 Οκτωβρίου 2012, στο γήπεδο Υπέρειας και ώρα 16.30.

Έκανε δεκτή την παραίτηση της ομάδας «Αχίλλειο» Φαρσάλων από το πρωτάθλημα της γ΄ κατηγορίας.

Όρισε όπως ο αγώνας Α.Ο. Ναρθακίου – Λάρισα ΄88 της 6 Οκτωβρίου 2012 διεξαχθεί στο γήπεδο Χαλκιάδων, λόγω τιμωρίας της έδρας της γηπεδούχου ομάδας.

Αποδέχθηκε την πρόσκληση για την παρουσία των μελών του δ.σ. στην πρώτη αναπτυξιακή διημερίδα στη Θεσσαλία που θα γίνει σήμερα και αύριο στη Λάρισα και στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» με συνδιοργανωτές τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με θέμα «Αθλητικός Τουρισμός και Τύπος» και προτρέπει τους εκπροσώπους των τοπικών ερασιτεχνικών σωματείων να παραβρεθούν σ΄ αυτή».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved