Ξεκίνησε προετοιμασία ο Παντζιτζιφιακός

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Παντζιτζιφιακός

Στο χτίσιμο μιας καλής και σταθερής ομάδας που θα διακριθεί στη Β’ Πειραιά στοχεύει η Κάρπαθος.

Με την Διοίκηση της ομάδας να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, με αρκετούς τοπικούς αθλητικούς συλλόγους του νησιού να στηρίζουν οικονομικά τις προσπάθειες, με πολλές νέες προσθήκες στο ρόστερ και με προπονητικό team τους κυρίους Καλιμάνη Χρίστο και Ξανθόπουλο Παναγιώτη η ομάδα της Καρπάθου ξεκίνησε την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου την προετοιμασία της για την νέα σεζόν.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Τζιτζιφιών βρέθηκαν 32 ποδοσφαιριστές στους οποίους και μοιράστηκε καινούριο αθλητικό υλικό και έγινε ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το κλίμα στις τάξεις του Παντζιντζιφιακού είναι άριστο και άπαντες προετοιμάζονται πυρετωδώς, προκειμένου η εικόνα που θα παρουσιάσει φέτος η ομάδα να είναι αντάξια των περιστάσεων.

Από πέρυσι έχει ξεκινήσει μια οργανωμένη και μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να συσπειρωθούν όλα τα παιδιά της Καρπάθου που βρίσκονται στην Αθήνα, γύρω από την ομάδα. Οι δύο περσινοί στόχοι πού είχε θέσει η Διοίκηση, δηλαδή η ένταξη πολλών Καρπαθίων στην ομάδα, καθώς και η παραμονή στην κατηγορία, επετεύχθησαν. Οι φετινοί στόχοι δεν διαφοροποιούνται και πολύ αφού κύριο μέλημα της ομάδας είναι το καλό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία το χτίσιμο μιας δυνατής και αγωνιστικά σταθερής ομάδας που θα κοιτάει στα μάτια κάθε αντίπαλο, με στόχο να διακριθεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Καρπάθου ανακοίνωσε και επίσημα πολλά νέα μεταγραφικά αποκτήματα τα οποία θα πλαισιώσουν το ήδη δυνατό και μεγάλο ρόστερ της. Έτσι με 39 Καρπάθιους ποδοσφαιριστές και με αρκετούς Αθηναίους η ομάδα Κάρπαθος - Παντζιντζιφιακός ξεκινάει το ταξίδι της για την σεζόν 2012-2013 με την ευχή όλων των συντελεστών για ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς, που θα χαρίσει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές ποδοσφαίρου.



Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved