Σε ρυθμούς Δ’ Εθνικής ο Μακεδονικός Κοζάνης

Σε ρυθμούς Δ’ Εθνικής ο Μακεδονικός Κοζάνης

Τη νέα χρονιά που θα τον βρει να αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική προετοιμάζει και σχεδιάζει εντατικά ο Μακεδονικός Κοζάνης.

Στον Μακεδονικό Κοζάνης δεν πρόκειται να γίνουν θεαματικές αλλαγές, έτσι η επιτυχημένη διοίκηση του Γιώργου Κατσίκα και των συνεργατών του συνεχίζει κανονικά, το ίδιο και ο έμπειρος προπονητής, Γιώργος Παπακώστας. Πρόκειται ουσιαστικά για ανθρώπους που έχουν κοινή πορεία εδώ και χρόνια, κατάφεραν την υπέρβαση με την άνοδο στη Δ’ Εθνική και θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους. Από την άλλη μεριά, δεν παρεκκλίνουν από τη φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο, με την αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής, άλλωστε κάθε χρόνο η μεγάλη ομάδα εξακολουθεί και παίρνει συστηματικά παίκτες από το φυτώριο. Μάλιστα στην επόμενη χρονιά είναι πολύ θετικό το γεγονός πως και η Κοζάνη 2004, η θυγατρική του Μακεδονικού, θα εξακολουθήσει να παίζει στην Α΄ κατηγορία Κοζάνης, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες.

Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα

Στα ιδιαίτερα θετικά στοιχεία για τον Μακεδονικό είναι η ανταπόκριση των φιλάθλων και επιχειρηματιών της Κοζάνης. Οι παράγοντες της ομάδας βλέπουν καθημερινά να εκδηλώνεται ενδιαφέρον για ενίσχυση κι αυτό τους χαροποιεί ιδιαίτερα. Με το σύνθημα «πολλοί από λίγο» η καθημερινή εκστρατεία των «κυανόλευκων» διοικούντων βρίσκει πολύ θετική ανταπόκριση και επικρατεί αισιοδοξία πως θα καταφέρουν σε δύσκολους καιρούς να αντεπεξέλθουν οικονομικά. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι κυκλοφόρησε η «κάρτα φίλου του Μακεδονικού», ο κάτοχος της οποίας θα έχει διαρκείας για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και πρόσβαση για αγορές με σημαντική έκπτωση σε ορισμένα γνωστά καταστήματα της πρωτεύουσας της Δυτικής Μακεδονίας. Οι προσφορές είναι ελκυστικές και θεωρείται βέβαιο πως θα πωληθούν αρκετές κάρτες. Παράλληλα, εντείνονται οι επαφές και για τις διαφημιστικές πινακίδες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ο βασικός κορμός και η ενίσχυση

Όσον αφορά το έμψυχο υλικό, στις προθέσεις είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και ήδη άρχισαν συζητήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι παίκτες που ανέβασαν τον Μακεδονικό στη Δ’ Εθνική έχουν ασφαλώς θέση σε αυτήν την ομάδα και υπάρχει σαφής πρόθεση να τους κρατήσουν. Παράλληλα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αναμένεται να γίνουν επαφές και με ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού, που αγωνίζονται σε ομάδες Δ’ Εθνικής, ώστε να επιστρέψουν. Το θέμα είναι σε εξέλιξη και οι συσκέψεις διοικούντων και Παπακώστα είναι καθημερινές.

Στο ΔΑΚ Κοζάνης ο Μακεδονικός

Άλλη μια ενέργεια που έχει τη δική της σημασία είναι και η αλλαγή έδρας στο ΔΑΚ Κοζάνης. Οι συζητήσεις με τον δήμο είχαν θετική κατάληξη και ενδεικτικά η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας τα εξής:

«Η ποδοσφαιρική ομάδα του "Φ.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ" - έτος ιδρύσεως 1928 , αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις Ευχαριστίες της προς το ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΝΕΟΛΑΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, προσωπικά προς το Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Λάζαρο Μαλούτα και τον Πρόεδρο του Ο.Α.Π.Ν. Κοζάνης, κ. Χάρη Γελαδάρη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για χρήση κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2012-2013) που η ομάδα μας θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Κατηγορίας το Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης.

Η απόφαση αυτή αποδεικνύει έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον των πιο πάνω φορέων αναφορικά με την ανάπτυξη του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου της Κοζάνης, πέρα από την αναμφισβήτητη προσωπική ευαισθησία των προσώπων που τα εκπροσωπούν, σε σχέση με το άθλημά μας, καθώς επίσης και την αμέριστη συμπαράστασή τους σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης και προβολής της πόλης και ευρύτερα του Δήμου μας.

Ο Δήμος Κοζάνης παραδοσιακά στέκεται πάντοτε αρωγός και παρέχει κάθε δυνατή συνδρομή, προκειμένου να μην ανακοπεί η προσπάθεια που γίνεται συστηματικά και με μεγάλες θυσίες στο παρόν δυσμενές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, θεωρώντας ορθά ότι η όποια περαιτέρω επιτυχία, θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη, με πρώτο και καλύτερο την προσέλκυση ακόμη περισσοτέρων παιδιών στα γήπεδα απομακρύνοντάς τα από άλλα επιβλαβή ενδιαφέροντα και δραστηριότητες, ενώ παράλληλα τονώνεται η πεποίθηση όλων μας, ότι η προσπάθεια, η συστηματική εργασία, η συμπόρευση και η συνεργασία μπορούν να αποφέρουν απτά, θετικά και αισιόδοξα για το μέλλον μας αποτελέσματα.

Εκφράζοντας και πάλι τις ευχαριστίες μας,

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του «Φ.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ».



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved