Ήττα για Ανατολή και πρώτη η Κρύα

Ήττα για Ανατολή και πρώτη η Κρύα

Επανέκτησε την κορυφή της Α' Ηπείρου η Κρύα κερδίζοντας με 3-2 την Λαψίστα, ενώ η Ανατολή ηττήθηκε με 2-1 από την Πεδινή.

Η Κρύα βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Μπάφα στο 20ό λεπτό, αλλά ο Ντίνος ισοφάρισε στο 30ό λεπτό. Ακολούθησε το 2-1 του Παπαδόπουλου στο 65ο λεπτό και το 3-1 του Λαδιά στο 80ό λεπτό, πριν μειώσει σε 3-2 ο Πασχάλης στις καθυστερήσεις. Την ίδια ώρα, η Ανατολή έχασε με 2-1 από την Πεδινή, αν και προηγήθηκε στο 22ο λεπτό με τον Θανάση. Οι Παππάς και Τσολάκος πέτυχαν γκολ στο 55ο και στο 60ό λεπτό, αντίστοιχα, και σημείωσαν την ανέλπιστη ανατροπή.

Πλέον εκκρεμούν δύο αγωνιστικές και η Κρύα έχει πλεονέκτημα ενός βαθμού. Πάντως έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Βουνοπλαγιά την τελευταία εβδομάδα του προγράμματος, ο οποίος αναμένεται να είναι καθοριστικός.

Στο μεταξύ, η Θύελλα Ελεούσας συμπλήρωσε το καρέ ομάδων που θα αγωνιστούν στην δεύτερη κατηγορία τη νέα σεζόν. Επικράτησε μεν με 3-2 του Ροδοτοπίου, αλλά ο Ατρόμητος και το Βελισσάριο πήραν νίκες-σωτηρίας. Μαζί του υποβιβάζονται το Κουτσελιό, το Καλπάκι και η Ηλιόκαλη.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα, όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της κορυφαίας κατηγορίας της ΕΠΣ Ηπείρου.

Αν και υποβιβασμένος, ο ΠΑΟ Πεντέλης επιβλήθηκε με 1-0 της πρωτοπόρου, Κόντσικα. Πάντως, η τελευταία έχει ακόμα σημαντικό «μαξιλαράκι» αναφορικά με την άνοδο στην Α' Ηπείρου από τον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα και τη βαθμολογία του πρώτου γκρουπ της Β' Ηπείρου.

Το Κάστρο κέρδισε με 2-0 την Κοσμηρά και έκανε ένα ακόμα βήμα... ανόδου στην 29η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β' Ηπείρου. Από την πλευρά του, το Χαροκόπι εξασφάλισε την παρουσία του στην Α' Ηπείρου, αν και παραχώρησε 1-1 στην Πλατανιά.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα, τη βαθμολογία και όλα τα αποτελέσματα του δεύτερου ομίλου της Β' Ηπείρου.

Με επιβλητικό 7-1 σε βάρος του Μπισδουνακίου συνέχισε την πορεία της η Κόνιτσα. Μαζί με τον Δαβάκη και το Περιστέρι, άλλωστε, θα ανέβει στην δεύτερη κατηγορία τη νέα σεζόν.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρώτου γκρουπ της Γ' Ηπείρου.

Την Κυριακή (08/04) θα διεξαχθεί η 24η από τις 26 αγωνιστικές του δεύτερου γκρουπ της Γ' Ηπείρου. Οι Αετοράχη, Ρωμανό, Αμπελιά και Επισκοπικό φαίνεται πως θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος την άνοδο.

Δείτε τη βαθμολογία, όλα τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα του δεύτερου ομίλου της Γ' Ηπείρου.



Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved