Συνάντηση… τίτλου στην Ένωση Ευρυτανίας

Συνάντηση… τίτλου στην Ένωση Ευρυτανίας

Το «παρών» στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας έδωσαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στα ημιτελικά της Α’ Ευρυτανίας.

Ο λόγος της παρουσίας τους ήταν να αποφασίσουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο ημιτελικών του θεσμού, οι οποίοι έχουν… περάσει από 40 κύματα, εξαιτίας των πολλών αναβολών στο πρωτάθλημα της Α’ Ευρυτανίας, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που έπληξαν το νομό τον χειμώνα.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε από πλευράς ΕΠΣ, ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Θανάσης Τσατσαράγκος, ο γενικός γραμματέας Διονύσης Βονόρτας, ο ειδικός γραμματέας Θόδωρος Ζελενίτσας και ο έφορος Κώστας Κατσαδούρος. Απουσίαζε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δημήτρης Πεταρούδης, καθώς και αρκετά μέλη του συμβουλίου.

Τον Κατσαντώνη Αγράφων εκπροσώπησαν οι παράγοντες Νίκος Δροσίνης και Δημήτρης Αθανασόπουλος, τον Αίολο ο προπονητής του Νίκος Τριανταφυλλόπουλος και ο πρόεδρος Ταξιάρχης Χρυσικός, την Κρέντη ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης και ο προπονητής της Γιώργος Χρυσαφόπουλος, την Μυρίκη ο πρόεδρος Γιώργος Λιάγκας και ο Νίκος Τσώνης, ενώ η Ποταμιά εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή της Σπύρο Κολόκα. Παρών στην συνεδρίαση ήταν και το παλιό μέλος της διοίκησης του ΑΠΟΚ Δημήτρης Κατσακιώρης.

Το πρώτο θέμα που τέθηκε σε συζήτηση ήταν οι εκδρομές των ποδοσφαιριστών των ομάδων, μια και πολλοί παίκτες θα μετέχουν σε εκδρομές με τα σχολεία τους και δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών».

Παράλληλα, συζητήθηκε το θέμα του αθλητικού κέντρου του Καρπενησίου, καθώς ο Δήμος δεν δύναται να διαθέσει για αγώνες των play offs, μια και τα γήπεδα βρίσκονται σε κακή κατάσταση, λόγω των χιονοπτώσεων των τελευταίων εβδομάδων.

Κατά τη συνεδρίαση, αποφασίστηκε η διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού του Κατσαντώνη Αγράφων με τη Μυρίκη να διεξαχθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο και ο επαναληπτικός το επόμενο Σάββατο 7 Απριλίου στις 16:30 μια και υπάρχει το ενδεχόμενο της παράτασης.

Αντίθετα, δεν πάρθηκε οριστική απόφαση για τον έτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος, μεταξύ της Κρέντης και του Αίολου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου στις 12:00 ή την Τετάρτη 4 Απριλίου στις 17:00.

Η αναμέτρηση θα οριστεί την Κυριακή εφόσον συμφωνήσουν οι ομάδες και το ματς των προπαίδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο. Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να διεξαχθεί στο Κερασοχώρι την Κυριακή 8 Απριλίου στις 16:30.

Παράλληλα, η ΕΠΣ Ευρυτανίας όρισε τον εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Απεραντιακό και Ποταμιά για την Τετάρτη 28/3 στις 5.00 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Πρώτα έπρεπε να οριστεί η ημερομηνία του εξ αναβολής αγώνα, ώστε να τελειώσει η κανονική διάρκεια και να επικυρωθεί η βαθμολογία και μετά να ξεκινήσουν οι αγώνες των μπαράζ.



Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved