Μοσχόπουλος: «Η αλήθεια δεν φοβάται τίποτα»

Μοσχόπουλος: «Η αλήθεια δεν φοβάται τίποτα»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του για το πρόγραμμα της ΕΠΣ Αχαΐας, εξέδωσε ο υπεύθυνος Ακαδημιών της Νίκης Προαστείου, Χρήστος Μοσχόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Μετά από την ολοκλήρωση της κλήρωσης των πρωταθλημάτων είναι εύκολα τώρα πια να συγκρίνουμε τις δυο προτάσεις που είχαν πέσει στο τραπέζι.
Δηλαδή, της άτυπης επιτροπής που είχε φτιαχτεί και αποτελούνταν από τους κ.κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ Χρήστο, ΤΣΑΡΤΟΛΙΑ Χρήστο και ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και της πρότασης της Ένωσης.

Μέσα από το κείμενο θα καταλάβετε και τι ρόλο έπαιξε το κάθε μέλος της επιτροπής.

Α) Στην πρόταση της επιτροπής, όταν μια ομάδα ερχόταν αντιμέτωπη με μια άλλη τότε αυτές θα αγωνιζόντουσαν σε όλα τα τμήματα που διέθεταν, δηλαδή Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετυχαίνουμε οικονομία κλίμακας, τόσο στην διαιτησία όσο και στην ιατρική περίθαλψη.

Α.1) Η Ένωση πρότεινε τα παιχνίδια να γίνονται ξεχωριστά των Παίδων και Τζούνιορ και ξεχωριστά των Προπαίδων και όχι των Προτζούνιορ. Συμπέρασμα: Καθόλου ποδόσφαιρο οι προτζούνιορ που είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή 24 ομάδες. 

Δηλαδή καταδικάζουμε περίπου 300 παιδιά στην εκκίνηση τους στο ποδόσφαιρο να μην παίξουν καθόλου ποδόσφαιρο.

Β) Η επιτροπή πρότεινε δυο ομίλους με 17 ομάδες ο κάθε όμιλος και συνολικά 17 αγωνιστικές για όλα τα παιδιά.

Β1) Η Ένωση πρότεινε τρεις ομίλους από 9 – 12 ομάδες ο κάθε όμιλος, όπου στην δεύτερη φάση προκρίνονται οι πρώτοι 4 από κάθε όμιλο. Δηλαδή, σύνολο 12 ομάδες και δεν συνέχιζαν 24 ομάδες. Δηλαδή, τα περισσότερα παιδιά σε ένα πλήθος 25 διαθέσιμων εβδομάδων, θα έπαιζαν μόλις 9-10 εβδομάδες ποδόσφαιρο, ενώ, οι δώδεκα ομάδες που θα προκρίνονταν θα έπαιζαν αλλά 5 παιχνίδια.

Δηλαδή, σύνολο 14 εβδομάδες. Αλλά κοιτάξτε ποιες ομάδες κάθε χρόνο είναι στις τελικές φάσεις (συνήθως των οργανωμένων ακαδημιών). Και θα καταλάβετε αρκετά πράγματα….

Γ) Στο πρωτάθλημα που πρότεινε η επιτροπή με τρεις διαιτητές στα παιχνίδια 11χ11 και έναν διαιτητή στα 7χ7 το συνολικό κόστος, είναι 12.140 €. Εάν χρησιμοποιηθεί ένας διαιτητής, τότε το κόστος είναι 7.065 € το οποίο είναι κατανεμημένο εξίσου σε όλα τα σωματεία.

Γ1) Στο πρωτάθλημα που προτείνει η Ένωση το συνολικό κόστος είναι 9.350 € από τα οποία 4.680 € είναι κατανεμημένα σε όλα τα σωματεία και τα υπόλοιπα 4.670 € αποδίδονται στα παιχνίδια των σωματείων που θα προκριθούν. Δηλαδή, στα 12 από τα 36.

Δ) Στο πρωτάθλημα που προτείνει η επιτροπή, ένα απομακρυσμένο σωματείο, για παράδειγμα η Ακράτα, που συμμετέχει και στις τέσσερις κατηγορίες, θα πρέπει να παίξει συνολικά επτά φορές εκτός έδρας. Από αυτές τις τρεις φορές θα μετακινηθεί στην Πάτρα και τέσσερις φορές στο Αίγιο.

Δ1) Στο πρωτάθλημα που προτείνει η Ένωση, η Ακράτα θα μετακινηθεί εννέα φορές στην Πάτρα και 5 φορές στο Αίγιο. Δηλαδή, ένα σωματείο της περιφέρειας προσπαθούμε να το εξουθενώσουμε αντί να το στηρίξουμε. Αλλά ξέρετε γιατί γίνεται αυτό; Γιατί απλά εάν δεν κατέβει σε μερικά παιχνίδια η Ακράτα, ούτε στις προνομιούχες 12 θέσεις θα είναι, αλλά θα γλιτώσουμε και χρήματα από τα λιγοστά που είναι να διαθέσουμε σε όλα τα σωματεία…

Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως, έχω να δηλώσω ότι Αθλητικά κέντρα, όπως,  Θησέας, Αχαϊκός, Ντα Λουζ, Πρωτέας, Αθανάσιου, Μέγας Αλέξανδρος και άλλα ήταν ένθερμα στην πρόταση της Επιτροπής.

Στις αποφάσεις της Επιτροπής οι ψήφοι ήταν τρεις – ένας (καταλαβαίνετε ποιος ήταν ο ένας) και στην τελευταία συνεδρίαση εμφανίστηκε και καινούριο μέλος ο κύριος Παρασκευόπουλος, ώστε, μαζί με τον κύριο Πλώτα να ανατρέψουν την πλειοψηφία και να παρασύρουν και τον κύριο Παπουτσάκη, δήθεν, να φτιάξει μια ουδέτερη πρόταση.

Μόλις ο κύριος Παπουτσάκης κατάλαβε τι γίνονταν, αποχώρησε από την αίθουσα της κλήρωσης…

Θα προσπαθήσω αυτήν την επιστολή να την μάθει όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και οι επιστολές με την επικεφαλίδα «Η ώρα της αλήθειας», θα έχουν συνέχεια, όσες απειλές και να δεχθώ από αυτές που ήδη δέχομαι, γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ».



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα» - Έκπληξη για την κλήση του
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα» - Έκπληξη για την κλήση του
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved