Πήρε την πρόκριση η Αναγέννηση

Σε ένα αγχωτικό παιχνίδι για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, η Αναγέννηση/Αίας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών επί του Αχιλλέα με 2-1.

Πήρε την πρόκριση η Αναγέννηση

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να πάρουν τη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και το έδειξαν από την αρχή του ματς, καθώς μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι για τη νίκη.

Μόλις στο 13’ ο Πλώτας έκανε το 1-0, ωστόσο μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Αχιλλέας με τον Τριανταφύλλου ισοφάρισε στο 40΄ σε 1-1.

Ωστόσο, οι παίκτες της Αναγέννησης δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και στο 81΄ ο Ιβάνοφ έκανε το 2-1 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Πράσινος, Κουβαράς, Ρίζος, Ιβάνοφ, Πλώτας, Βαγενάς, Καραϊσκος, Τριανταφυλλόπουλος (56’ Θ. Ραμπαβίλας), Χριστόπουλος (60’ Σπηλιωτόπουλος), Α. Ραμπαβίλας, Αγγελόπουλος (82’ Τρίψας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ/ΕΘΝΙΚΟΣ: Παππάς, Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μαρκάτος (88’ Γεωργόπουλος), Ρίτης, Τριανταφύλλου, Αυλωνίτης, Λαλαής, Φίλιας (57’ Μακρυγιάννης), Σωτηρόπουλος, Βόντα (75’ Σκόνδρας).