Σκέφτονται λουκέτο στην ΕΠΣΑ

Σκέφτονται λουκέτο στην ΕΠΣΑ

Ορατός είναι ο κίνδυνος της διακοπής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αθηνών, λόγω της έξαρσης της βίας που παρατηρείται τελευταία!

Τα επεισόδια που προκλήθηκαν την Κυριακή (30/1), στον αγώνα Α.Ε. Μεταμόρφωσης – Α.Ε. Ηρακλείου, αλλά και σε παιχνίδια προηγούμενων αγωνιστικών, οδήγησε την διοίκηση της ΕΠΣΑ στην απόφαση, να καλέσει εκπροσώπους  συγκεκριμένων σωματείων, την Πέμπτη (3/2), για να συζητήσουν αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αθηνών, για το συγκεκριμένο θέμα, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή τα πρόσφατα  σοβαρά περιστατικά  πράξεων βίας που παρατηρήθηκαν  σε αγώνες ομάδων του 2ου ομίλου της Α΄  Κατηγορίας, καλούνται  την Πέμπτη και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΠΣ Αθηνών οι πρόεδροι των  παρακάτω ομάδων: ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου,  Μελίσσια ,  Χολαργός, Α.Ε. Ηρακλείου, Διάνα Ηλιούπολης,  Μεταμόρφωσης,  Αττικός, Α.Ε. Αιγάλεω,  Π. Φάληρο,  Ελευθερούπολη,  Ειρήνη Πετρούπολης, Αστέρας  Ζωγράφου, ΠΑΟ Καματερού, Αγ. Ελεούσα, Βριλήσσια, Αναγέννηση Πετρούπολης.


Στην συνάντηση θα γίνει συζήτηση εφ όλης της ύλης γύρω από την εκρηκτική κατάσταση που δημιουργείται, σε αρκετά παιχνίδια, και θα ληφθούν  αποφάσεις για την συνέχιση του πρωταθλήματος».



Επέστρεψε στην αποστολή της Λίβερπουλ ο Μο Σαλάχ
Επέστρεψε στην αποστολή της Λίβερπουλ ο Μο Σαλάχ
Σάκοτα: «Περιμένουμε τον κόσμο, θα δώσουμε τα πάντα με τον Παναθηναϊκό»
Σάκοτα: «Περιμένουμε τον κόσμο, θα δώσουμε τα πάντα με τον Παναθηναϊκό»
Ολυμπιακός: Επιστροφή Φουρνιέ στη 12άδα με Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός: Επιστροφή Φουρνιέ στη 12άδα με Μπαρτσελόνα
Υποβιβάζεται από την Elite κατηγορία ο Τάσος Σιδηρόπουλος
Υποβιβάζεται από την Elite κατηγορία ο Τάσος Σιδηρόπουλος
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved