Καλή επιτυχία στην πιο όμορφη πόλη

Καλή επιτυχία στην πιο όμορφη πόλη

Ποιος 19χρονος Έλληνας παίκτης δεν ζηλεύει τον Απόστολο Βέλλιο; Εγώ θα τον ζήλευα πάντως.

Πήρε μία απόφαση ζωής να δοκιμάσει την τύχη του στο καλύτερο (κατά την γνώμη) μου πρωτάθλημα της Ευρώπης και στην πιο όμορφη πόλη της Αγγλίας.

Εντάξει, δεν είμαι αντικειμενικός λόγω Λίβερπουλ, αλλά επειδή έχω βρεθεί στη συγκεκριμένη πόλη, πραγματικά είναι τυχερός. Η Λίβερπουλ που, μεταξύ μας, την ώρα που η μισητή αντίπαλος αγόραζε τον Βέλλιο, η ίδια έκλεινε τον Σοάρες. Αυτό είναι κακία για τα ζαχαρωτά, μην με παρεξηγείτε…

Νομίζω πως έγινε αυτό που έπρεπε να συμβεί εξ’ αρχής και τζάμπα μετατράπηκε σε σίριαλ και κούρασε τον κόσμο του Ηρακλή. Η νυν ΠΑΕ από την αρχή έδειξε να θέλει να πωληθεί ο παίκτης στο εξωτερικό, καθώς θα πάρει χρήματα από το training fee της FIFA, λόγω του ότι ο Βέλλιος είναι γέννημα θρέμμα παίκτης του Ηρακλή.
Από την στιγμή βέβαια που ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση της Μπολόνια, κατέθεσε επίσημη πρόταση, αφού φαινόταν πως δεν υπήρχε ομάδα για να τον αγοράσει. Κι αν η αρχική είδηση της μη υπογραφής του για ανανέωση μπορεί να μεγάλωνε το σίριαλ, ήρθαν τα «ζαχαρωτά» και… έδεσε το γλυκό.

Τον Απόστολο τον γνωρίζω από 15 ετών, όταν ξεκινούσε και άφηνε τα ποδοσφαιρικά του σημάδια. Όταν, μετά από λίγο, τον δοκίμασε η Σαμπντόρια, κάτι που πέρασε τότε στα ψιλά αλλά εγώ δεν ξέχασα.

Πάντα έλεγε πως θέλει να γίνει ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή και σήμερα, πριν ξεκινήσει για το Λίβερπουλ, είπε στους φίλους του: «Τον Ηρακλή και τα μάτια σας».
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι αυτό το παιδί αγαπά τον Ηρακλή, απλά τις τελευταίες μέρες έγιναν πολλά και κάποια από αυτά παρεξηγήθηκαν. Ειδικά από την στιγμή που η ΑΕΚ μπήκε στο κόλπο της διεκδίκησης του.

Βέβαια για ακόμα μία φορά, η ΑΕΚ απέκτησε παίκτη από τον Ηρακλή μέσω εφημερίδων. Τρανταχτά παραδείγματα του παρελθόντος οι Στολτίδης και Κωνσταντίνου, οι οποίοι ήταν μία ανάσα από το να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στους Θρακομακεδόνες.

Αυτό παρεξηγήθηκε κάπως. Το ότι η καθυστέρηση αυτή στην απάντηση του Βέλλιου οφειλόταν στο ότι έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ. Η Έβερτον είπε όμως την τελευταία και μεγαλύτερη κουβέντα.

Να είναι γερός και να μπορέσει να αποδείξει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Δύο οι Έλληνες πλέον, μαζί με τον Κυργιάκο, στην ίδια πόλη, το Λίβερπουλ. Ποιος θα το περίμενε αυτό πριν λίγα χρόνια;

Το σίγουρο είναι ότι θα του πηγαίνουν τα μπλε. Είναι δυνατός, πεισματάρης και δεν θα αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το καλύτερο βέβαια για τον Ηρακλή θα ήταν ο παίκτης να παρέμενε εδώ, να χάριζε με τα γκολ του σημαντικές στιγμές, να καθιερωνόταν και μετά να παραχωρούνταν αντί εκατομμυρίων.

Κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί τώρα και πραγματικά υπάρχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει να σταθεί στην Premier League.

Μόνο που θα ακούει από το διπλανό γήπεδο το «You ll never Walk Alone» είναι μεγάλη υπόθεση…

ΥΓ1. Η φωτογραφία είναι από φιλικό παιχνίδι στη Δράμα με την Δόξα, στις 15 Σεπτεμβρίου 2009. Σε εκείνον τον αγώνα είχε ξεχωρίσει χάρη και σε ένα «μαγικό» ανάποδο ψαλίδι!

ΥΓ2. Υπάρχει και παιχνίδι το Σάββατο και κανείς δεν θα πρέπει να το ξεχνά. Μόνο με νίκη το κομπιουτεράκι θα παραμείνει στο ντουλάπι…



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved