Τον «τσαλακώνουν» τα διαρκείας

Τον «τσαλακώνουν» τα διαρκείας

Το… κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται φέτος με την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού, αντικατοπτρίζει το είδωλο της «πράσινης» εξέδρας, στο νέο πρωτάθλημα.

Η οικονομική κρίση, δεν μπορεί να αποτελέσει σε καμία περίπτωση δικαιολογία για τα μόλις 1500 «κομμάτια» που έχουν ανανεωθεί μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Μια ομάδα με το όνομα, την ιστορία, το ειδικό βάρος του Παναθηναϊκού, δεν μπορεί να κινείται σε τόσο «ρηχά νερά», για ένα θέμα, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομικής «αιμοδοσίας» της.

Ο προϋπολογισμός της «πράσινης» ΠΑΕ, σαφώς και δεν στηρίζεται στα εισιτήρια διαρκείας.
Από τον αριθμό των πωλήσεων ωστόσο καθορίζονται σε σημαντικό βαθμό το πρεστίζ και τα «εμπορικά γράδα» του συλλόγου.

Οι «χρυσές» εποχές, που οι πωλήσεις ξεπερνούσαν τα 20.000 και 25.000 «μαγικά χαρτάκια», φαίνεται πως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Η απαξίωση της ομάδας, η αβεβαιότητα και κατ’ επέκταση το  γκριζάρισμα της εικόνας της, από ορισμένους παράγοντες και «παράγοντες», έχουν δημιουργήσει στον κόσμο του «τριφυλλιού» μια… αναγούλα.  Αίσθηση αποτρεπτική, για να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της διοίκησης, ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση για τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η «στρατηγική» που ακολουθείται, μοιάζει με το μεσοπρόθεσμο, το οποίο οι πολιτικάντηδες που άρχουν, το παρομοιάζουν με «φάρμακο» για να βγούμε από την κρίση, το οποίο όμως κανένας πολίτης δεν επιθυμεί να δοκιμάσει.

Ένα αντίστοιχο «φάρμακο» πλασάρουν και οι κρατούντες αυτή τη στιγμή τα κλειδιά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Ευαγγελίζονται» πωλήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών και μειώσεις συμβολαίων. Μέτρα μεσοπρόθεσμα, για να αντεπεξέλθει η ομάδα και να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που την έχει χτυπήσει… πισώπλατα.

Μέτρα μεσοπρόθεσμα, στα οποία όμως έχουν γυρίσει την πλάτη οι φίλοι των «πρασίνων», τηρώντας τον δικό τους «εφαρμοστικό» νόμο, απέναντι στην λιτότητα που επιχειρείται να επιβληθεί, για το καλό της ομάδας.

ΥΓ: Αποτελεί κατάντια ο αριθμός των μόλις 1500 εισιτηρίων διαρκείας που έχουν ανανεωθεί, για έναν σύλλογο ΜΕΓΑΛΟ, και οι συνέπειες της «οικονομικής λαίλαπας» που έχει ήδη αρχίσει να τον «κατακαίει», θα είναι ανυπολόγιστες…



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved