1500 χλμ για μια «πράσινη τζούρα»!

1500 χλμ για μια «πράσινη τζούρα»!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο Onsports για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα ξαναδεί στην Κομοτηνή την ομάδα του

Πάει και το Πάσχα λοιπόν. Χρόνια πολλά σε όλους και η (ποδοσφαιρική και όχι μόνο) ζωή συνεχίζεται. Με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει την προσεχή Κυριακή στην Κομοτηνή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Θα έχει μάλιστα και μια… ιδιαιτερότητα το ματς αυτό, αν βέβαια δεν γίνει κανένα «μαγικό» έως τότε. Θα επιτραπεί που λέτε στους οπαδούς του τριφυλλιού να ξαναδούν από κοντά την ομάδα τους. Τέτοια «χάρη» θα τους κάνουν. Θα χρειαστεί βέβαια να διανύσουν 1500 χιλιόμετρα αν ξεκινήσουν από την Αθήνα (κάποιοι λιγότερα, κάποιοι περισσότερα), αλλά είπαμε: Να λένε και… «ευχαριστώ»!

Πως φτάσαμε όμως ως εδώ; Στις 22 Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός έκανε το «λάθος» να κερδίσει τον Ολυμπιακό και οι οπαδοί του να «τσιμπήσουν» (δυο ώρες πριν τη σέντρα) στις προκλήσεις των αντιπάλων που έγιναν με την προκλητική ανοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.    

Αυτό ήταν. Ο Παναθηναϊκός «έπρεπε» να τιμωρηθεί με κάθε τρόπο. Να εξοντωθεί. Και βαθμολογικά και αγωνιστικά με τους «πιστολέρο» που επιλέχτηκαν στα επόμενα ματς αλλά και να μην ξαναδεί ο κόσμος την ομάδα, να μην έχει τη δυνατότητα να γλεντήσει τη μεγάλη νίκη. Να του κόψουν τη χαρά, να τον ξενερώσουν.  

Η Λεωφόρος έκλεισε, στο Περιστέρι δεν δόθηκαν εισιτήρια, στη Βέροια άλλαξαν γνώμη και δεν άνοιξαν εκδοτήριο, οπότε επιστέφουμε στον πρόλογό μας. Θέλεις να δεις τον Παναθηναϊκό; Φάε 1500 χιλιόμετρα στο κεφάλι και πλήρωσε ένα διαρκείας σε βενζίνες και διόδια. Αλλιώς; Αλλιώς υπομονή ως τις 10 Μαίου όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανοίξει και πάλι το «σπίτι» μας.

Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε όχι για το αν ήταν δίκαιη ή άδικη η ποινή αλλά για το πόσο λάθος είναι ΓΕΝΙΚΑ το κεκλεισμένων και το πόσο τιμωρείς το ίδιο το άθλημα. Εχω παρακολουθήσει ΟΛΑ τα παιχνίδια που έχουν γίνει εδώ και 20-25 χρόνια με τον «τρόπο» αυτό και πιο ξενέρωτη, καταθλιπτική, μα πάνω απ’ όλα ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ατμόσφαιρα δεν έχω δει. Ούτε σε φιλικό προετοιμασίας τέτοιο «πράγμα».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved