Ας έρθουμε λίγο στη θέση τους!

Ας έρθουμε λίγο στη θέση τους!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο Onsports για τους «άδειους» από διάθεση πράσινους μετά τις τελευταίες ΚΛΟΠΕΣ.

Καταρχήν δεν χωράει αμφιβολία ότι αυτός που κατέβηκε στην Βέροια ΔΕΝ ΗΤΑΝ Παναθηναϊκός και η ήττα από τη συγκεκριμένη ομάδα δεν χωνεύεται εύκολα. Μέχρι εδώ λέμε τα προφανή, δεν χρειάζεται να το κουράζουμε άλλο.  

Ζώντας, βέβαια, την ομάδα πιο μέσα σε σχέση με όσους διαβάζουν το άρθρο αυτό έβλεπα ξεκάθαρα πόσο ΑΔΕΙΑΣΑΝ οι παίκτες μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Μίλαγα μαζί τους, τους έβλεπα, τους άκουγα, τους ένοιωθα. Δεν μου αρέσει να ψάχνω για δικαιολογίες αλλά να σας πω κάτι; Ελάτε στη θέση τους ρε μάγκες. Και αναφέρομαι στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Σου έχουν ΚΛΕΨΕΙ μέσα στην εβδομάδα έξι ολόκληρα ποντάκια πως διάολο να βρεις τη διάθεση να παίξεις μπάλα και να πάρεις στο καπάκι ένα ματς το οποίο δεν το λες και από αυτά που καίγεσαι; Σου πασάρουν και τον Αρετόπουλο και λες «δεν μπορεί, πλάκα μου κάνουν». Ασχετα αν δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά ο τύπος αυτός. Εφταναν οι δυο κάρτες στο πρώτο τέταρτο. Από εκεί και πέρα άλλωστε δεν υπήρχε καν αντίδραση, δεν υπήρχε σφυγμός, ήταν όλα νεκρά.

Εξω από το χορό είναι εύκολο να λέει κανείς πολλά τραγούδια. Όταν είσαι όμως μέσα είναι αλλιώς. Θέλω να πω πως πρέπει να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Το αν έχει καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός και τι μπάλα μπορεί να παίξει το απέδειξαν τα παιδιά. Το ένοιωσαν για τα καλά στο πετσί τους οι απέναντι γι’ αυτό και λύσσαξε το σύστημα.

Ξαναλέω: Ήθελα αλλά δεν περίμενα να δω τον Παναθηναϊκό να τρώει σίδερα στη Βέροια, να παίρνει το τρίποντο και να βουλώνει στόματα. Δεν θα τα βάλω όμως με τους παίκτες όταν ΞΕΡΩ πως παίζεται το παιχνίδι και τι βρωμιά υπάρχει. Όποιος δεν το καταλαβαίνει δικό του πρόβλημα είναι, αυτή είναι όμως και η αλήθεια.

Από εκεί και πέρα κοιτάμε μπροστά. Η διακοπή θα κάνει καλό να μαζευτεί λίγο το πράγμα. Τα παιδιά πρέπει να ξαναβρούν κίνητρο γιατί με εμφανίσεις σαν αυτή της Βέροιας πάνω απ’ όλα τους εαυτούς τους αδικούν και τον κόπο τους χαραμίζουν. Ήδη η διαφορά έχει πάει σε τρομακτικά, για την πραγματική διαφορά δυναμικότητας του πρώτου από τον δεύτερο, επίπεδα κι αυτό είναι κρίμα κι άδικο με βάση αυτά που είδαμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτά τα ολίγα για σήμερα…



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved