Δεν έχει αντίπαλο ΜΕΣΑ στο γήπεδο!

Δεν έχει αντίπαλο ΜΕΣΑ στο γήπεδο!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο Onsports για τον Παναθηναϊκό που αποδεικνύει ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα

Βουλωμένο γράμμα διαβάζαμε στο άρθρο που γράφτηκε πριν από το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε για να νικήσει και να αποδείξει ότι είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Και το κατάφερε με τρόπο εμφατικό, με μια ακόμη τεσσάρα στον ΠΑΟΚ, μετά την περσινή στον τελικό όπου και πάλι είχαν πέσει τρία «τεμάχια» από τον Μάρκους.

Δεν χρειάστηκαν παρά δύο συνεχόμενες αγωνιστικές για να αποδείξει το τριφύλλι πως ΜΕΣΑ στο γήπεδο δεν έχει αντίπαλο. Πριν δυο εβδομάδες έκανε πλάκα στον Ολυμπιακό ο οποίος γλίτωσε από βαριά κατραπακιά και στο τέλος πανηγύριζε το 2-1 λες και πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ. Οσο για τον ΠΑΟΚ τον είχε πάρει άνετα μέσα στην Τούμπα χωρίς τον Μπεργκ ενώ τώρα και μόνο που πίστεψε στο 1-2 ότι μπορεί να κερδίσει… άνοιξαν οι ουρανοί και γέμισαν τα δίχτυα!

Εχω γράψει και στο παρελθόν πως η φετινή πορεία και εικόνα του Παναθηναϊκού ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου είναι πρωταγωνιστική με τους πράσινους να αποδεικνύουν σε όποιον δεν έχει τσίμπλα στα μάτια πως έχουν την κορυφαία ομάδα στο πρωτάθλημα. Το ότι δεν είναι πρώτοι ξέρουν ΟΛΟΙ που οφείλεται, γνωρίζοντας ότι η «μπάλα» παίζεται και εκτός γηπέδων. Με 50-50 διαιτησία στα ματς των δύο πρωτοπόρων και ισονομία στις τιμωρίες η σεμνή τελετή θα είχε ήδη πάρει τέλος και το πρωτάθλημα θα είχε βαφτεί πράσινο.

Δικαίωμα οποιουδήποτε αλλόθρησκου να διαφωνεί και να παραμυθιάζεται, αλλά συζήτηση δεν σηκώνει ΚΑΝΕΝΑΣ Παναθηναϊκός. Η αλήθεια φαίνεται ΜΕΣΑ στο γήπεδο. Στα υπόλοιπα δεν μπορούμε να τους παίξουμε.

Δυο κουβέντες για το παιχνίδι. Καταρχήν πολλά μπράβο στον κόουτς που κράτησε την ομάδα «γεμάτη» γιατί με τις πρόσφατες άδικες εξελίξεις δεν θέλει και πολύ να «αδειάσουν» οι παίκτες και να το παρατήσουν. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν λόγια για τον Μάρκους, ο άνθρωπος είναι απλά απίστευτος και ότι καλύτερο έχει φορέσει τα τελευταία χρόνια την πράσινη φανέλα.

Από εκεί και πέρα respect στον «σκύλο» τον Ζέκα που όχι απλά ξεφτίλισε το χρόνο και έπαιξε από θλάση, αλλά έβγαλε τρομερή ενέργεια και στα δύσκολα κράτησε την ομάδα. Εξαιρετική φυσικά και η παρουσία του Καρέλη, μια αλλαγή που βγήκε στο 100% στον κόουτς και έφερε τρικυμίες στη δικέφαλη άμυνα.

Τέλος, τα λόγια είναι περιττά για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Με προετοιμασία ούτε τριών ημερών μαζεύτηκαν έξω από τη Λεωφόρο πέντε χιλιάδες άτομα και διαδήλωσαν για τις ομορφιές που βλέπουμε εδώ και 20 χρόνια. Ο ειρηνικός τρόπος με τον οποίο εξελίχτηκε η μάζωξη ήταν μια τεράστια νίκη για τη ΘΥΡΑ 13 και τον απλό κόσμο της ομάδα φυσικά και μια ΝΙΚΗ στα μάτια όλων των φιλάθλων.



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved