Να (ξανά) δείξει πως είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

Να (ξανά) δείξει πως είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο Onsports για τον Παναθηναϊκό που καλείται να αποδείξει και πάλι μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητά του

Μπάλα και πάλι λοιπόν. Όχι πως λύθηκαν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου (η λύση τους άλλωστε δεν βρίσκεται στις εξέδρες, αλλά στα συρτάρια των γραφείων της εισαγγελίας), αλλά τουλάχιστον να δούμε και πάλι το τόπι να κυλάει στο χορτάρι.

Δυο εβδομάδες μετά το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα ένα ακόμη παιχνίδι αποδείξεων κόντρα στον ΠΑΟΚ που τουλάχιστον στα χαρτιά υπήρξε διεκδικητής του τίτλου. Με την αφαίρεση των τριών βαθμών που κατέκτησε ΜΕΣΑ στο γήπεδο το τριφύλλι δεν μπορεί και με τη βούλα να πάρει το πρωτάθλημα. Μπορεί ωστόσο να δείχνει εντός γηπέδου ποιος είναι ο καλύτερος. Κάτι είναι κι αυτό.

Τον ΠΑΟΚ τον κέρδισε φέτος άνετα στην Τούμπα και μάλιστα υπό το σοκ της απώλειας του Μπεργκ. Τον Ολυμπιακό τον πήρε άνετα στη Λεωφόρο (δεν ξεγελάει το 2-1 και 3-0 να ερχόταν, καμία έκπληξη δεν θα αποτελούσε) ενώ στον Πειραιά έχασε με το έτσι θέλω από τον Καλογερόπουλο. Γενικότερα έχουμε ξαναπεί πως αν τα παιχνίδια παίζονταν υπό κανονικές συνθήκες ΑΛΛΟΣ θα ήταν στην πρώτη θέση κι αυτό όποιος έχει μάτια το βλέπει και μυαλό το καταλαβαίνει.

Γενικότερα το θέμα με τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά μπορεί μεν για τους υγιώς σκεπτόμενους να έχει εξαντληθεί, κάποιοι ωστόσο συνεχίζουν να προκαλούν. Το είδαμε με την εξοντωτική ποινή στον Παναθηναϊκό την ώρα που άλλους τους χαϊδεύουν, το είδαμε ακόμη και με το ματς της Κομοτηνής που δεν έγινε. Εκεί κι αν έπεσαν οι μάσκες.

Θυμίζω ότι φέτος κάποιος Αρετόπουλος έβαλε με τον τσαμπουκά τον Παναθηναϊκό να παίξει στην ομίχλη και ενώ δεν έβλεπες τον άλλο στα δύο μέτρα. Πριν δυο χρόνια ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σπάθας άφησε το ματς, πάλι στα Γιάννινα, να γίνει με πάγο μπας και στραβοπατήσει εκτός από κανένα παίκτη και το τριφύλλι, αλλά στο φινάλε τον πίκρανε ο Κλέιτον.

Εδώ χωρίς δεύτερη σκέψη ανέβαλαν το παιχνίδι και μάλιστα έγιναν και… μετεωρολόγοι προβλέποντας ότι δεν θα μπορεί να γίνει το ματς ούτε την επόμενη μέρα. Στη Λίγκα του Μποροβήλου που ξεκίνησε τη Ριζούπολη με… βροχή φωτοβολίδων, δεν ξεκινάει για μια κανονική βροχή ένα ματς.

Αλλά τι να λέμε ρε παιδιά και για ποιους να μιλήσουμε; Εδώ έβγαλαν διαρροή μέσα στην εβδομάδα για ομόφωνη απόφαση να πάει το ματς Σάββατο, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τους διέψευσαν και αντί να απαντήσει ο Μποροβήλος απάντησε ο… Ολυμπιακός. Θα είχε δουλειά ο άνθρωπος. Προφανώς θα ετοιμάζει ανακοίνωση να καταδικάσει τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ΔΣ και τα διάβασε ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!  

Και να σας πω και κάτι τελευταίο για να μην γινόμαστε σαν αυτούς που κοροϊδεύουμε; Είχε πολύ νερό στην Κομοτηνή και δεν γινόταν να παιχτεί μπάλα; ΟΚ να το δεχτούμε. Αλλωστε κανείς δεν θέλει να βλέπει λασπομαχίες αντί για ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα ματς ΠΩΣ διάολο έγιναν και κανείς δεν συγκινήθηκε; Γιατί ρίσκαραν τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του αποτελέσματος παίζοντας υπό αυτές τις συνθήκες; Γιατί εκεί είναι το θέμα, για όσους μπορούν να καταλάβουν…



Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved