Το 2-1 θα τους στοιχειώνει για πάντα!

Το 2-1 θα τους στοιχειώνει για πάντα!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο Onsports για το ματς της Λεωφόρου υπενθυμίζοντας πως… ότι γράφει δεν ξεγράφει

Τα λόγια είναι περιττά και δεν πρόκειται να πούμε πολλά. Φαίνεται πως το 2-1 της Λεωφόρου είχε πονέσει πάρα πολύ και έπρεπε να μπουν τα μεγάλα μέσα. Τελικώς η… τάξη αποκαταστάθηκε, άσχετα αν γελάει όλη η Ελλάδα. Αλλωστε ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έχασε ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ αυτό που είχε πάρει ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ηρθαν, τα προκάλεσαν με τα έτσι θέλω και σε τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί, μπας και σβήσουν τον πόνο τους.

Η καμπάνα που έπεσε στον Παναθηναϊκό είναι πέρα από κάθε λογική, άσχετα αν όλοι οι… λογικοί καταλαβαίνουν τα «τι» και τα «πως». Δεν χρειαζόταν και ιδιαίτερη φαντασία για να δει κανείς που πάει το πράγμα, ειδικά από τη στιγμή που παρενέβη και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Εκεί έδεσε το γλυκό.

Είπα γλυκό και θυμήθηκα τον… Γλύκο. Το παλικαράκι του ΠΑΟΚ ντε που τραυματίστηκε και διεκόπη το ματς στο Καραϊσκάκη. Το ίδιο παιχνίδι που στο φινάλε είχαμε εισβολή, κυνηγητά σε παίκτες, κλοτσιές και καπνογόνα. Θυμάστε πόσο έγραψε ο λογαριασμός; Επτά χιλιαρικάκια!!! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Κι όλα αυτά ενώ εσύ έκανες ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Φάνηκε και στην απολογία με τα χαρτιά που είχαν σταλεί, με τις κινήσεις που είχαν γίνει. Την ώρα που ο άλλος ερχόταν ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ, εσύ έφτασες να ζητήσεις μέχρι και αναβολή. Τελικά το ματς έγινε. Και εδώ είναι το «γαμώτο» γι’ αυτούς. Και δεν θα ξεχαστεί και ποτέ.

Με την απόφαση αυτή ουσιαστικά ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα. Ισως να μην το είχαν κι ανάγκη κιόλας αφού με τόσους πόντους που έχουν χαριστεί στο παρελθόν και τόσους που έχουν κλαπεί από εμάς η δουλειά είχε γίνει. Αρα ΤΙ ΜΕΝΕΙ; Αυτό που δεν θα ξεγράψει ΠΟΤΕ!

Ο Παναθηναϊκός τον διέσυρε αγωνιστικά τον Ολυμπιακό. Του πήρε το σκαλπ, τον είχε για τέσσερα και πέντε γκολ. Οσους βαθμούς και να του κόψουν οι επιτροπές το σίγουρο είναι ΕΝΑ: Ότι γράφει ΔΕΝ ξεγράψει. Ρωτήστε και τους ίδιους. Το ξέρουν καλά σε κάθε ανάσα που παίρνουν μετά το «αλλιώς ονειρευόμαστε».

Και κάτι τελευταίο. Ο Παναθηναϊκός δεν θα τους κάνει καμία χάρη. Ούτε θα φύγει ούτε τίποτα. Εδώ θα είναι και θα δυναμώνει. Ολο και πιο πολύ, όλο και πιο γρήγορα. Ακόμη και έτσι, όταν παίζεται στα ίσια, ΠΛΑΚΑ τους κάνουμε. Σιγά μην φύγουμε. Εδώ θα μας βλέπουν!



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved