Το ξεβράκωμα και οι ηθικοί αυτουργοί!

Το ξεβράκωμα και οι ηθικοί αυτουργοί!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο Onsports για πράσινο ΤΣΟΥΝΑΜΙ και τις ερυθρόλευκες προκλήσεις πριν τη σέντρα

Πάει και το ντέρμπι λοιπόν. Χωρίς ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. Νίκησε η καλύτερη ομάδα. Καθαρά και στα ίσια. Και δεν υπάρχει και καμία (σοβαρή) δικαιολογία έτσι; Ο μόνος που τους «πείραξε» 90 λεπτά ήταν ο… Πέτριτς, ο οποίος με αυτά που κάνει φέτος θα είναι με το σπαθί του ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ μαζί μας.

Ξεκινάμε από τα αγωνιστικά και πάμε στα υπόλοιπα. Μέσα στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός ξεγύμνωσε τον αντίπαλό του και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Τον νίκησε κατά κράτος, τον περιόρισε σε παθητικό ρόλο, τον είχε δε και για πολλά περισσότερα αλλά έτσι είναι η μπάλα. Και μπορεί εκεί στον Πειραιά να λένε ότι δεν πανηγυρίζουν τις ισοπαλίες, μια χαρά ωστόσο την πανηγύρισαν την ήττα. Σαν τρελοί! Αυτά είναι τα ωραία…

Προσωπικά ουδεμία έκπληξη δεν ένοιωσα με τον νικητή. Το είχα γράψει στην προηγούμενη επαφή μας, το έλεγα σε ΟΛΟΥΣ τους δικούς μου από την αρχή της εβδομάδας, το έστελνα κατά ριπάς και σε sms. «Αν το ματς παιχτεί στα ίσια θα πάθουν μεγάλο χουνέρι» τους έγραφα. Εχουν μήπως καμία σχέση η μία ομάδα με την άλλη; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;  

Πάμε παρακάτω: Δεν θέλω να ξενερώσω κανέναν, από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος αλλά ακόμη και έτσι θα πω πως οι πιθανότητες για τίτλο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ. Μα αν παιζόταν στα ίσια το πρωτάθλημα θα ήμασταν ΗΔΗ πρώτοι κύριοι. Βγάλτε όσα μας έφαγαν και όσα τους έδωσαν και δείτε τι μένει. Τι μας κάνει λοιπόν να πιστεύουμε ότι θα γίνουν όλα αγγελικά πλασμένα στις τελευταίες αγωνιστικές; Μακάρι να πέσω έξω, θα το χαρώ τρελά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Δυο λόγια και για τα… άλλα και τέλος καθώς πραγματικά είμαι πολύ κουρασμένος για να «ανοίξω» κι άλλο το κείμενο. Για ότι συνέβη υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. ΤΕΛΟΣ. Αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν επέμενε να σουλατσάρει στο γήπεδο και να κάτσει στον πάγκο, αντί να πάει στο μπουθ που τον… παρακάλαγε η αστυνομία δεν θα είχε γίνει ΤΙΠΟΤΑ. Δεν έχει κανείς τίποτα με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν φταίνε αυτοί που παραπατάνε και παίρνουν πέναλτι, ούτε για τα οφσάιντ που βάζουν. Τον ίδιο ωστόσο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τον αντιμετωπίσει το πλήθος σαν ένα οποιοδήποτε πρόεδρο. Γνωστά και χιλιογραμμένα τα γιατί. Τα ξέρει και ο ίδιος κι ας εμφανίστηκε στο φινάλε σαν υπερασπιστής της ηθικής!

Όπως επίσης και για τον Περέιρα. Αυτό που έκανε μπροστά στη 13 ήταν τουλάχιστον προβοκατόρικο και ήταν και ο βασικός λόγος της εισβολής. Το παραδέχτηκε άλλωστε και στις δηλώσεις του αυτό που έκανε. Σε κάθε περίπτωση ΤΙΠΟΤΑ απ’ όλα αυτά δεν επηρέασε το ματς. Ο αγώνας παίχτηκε κανονικά και κέρδισε ο καλύτερος.  Μέσα τους το ξέρουν και οι ίδιοι, γι’ αυτό μην ασχολείστε ότι κι αν ακούτε. Αφήστε τους στον πόνο τους και εμείς στη χαρά μας.

ΥΓ: Το «συλλυπητήρια» το επιστρέφουμε. Σας πάει άλλωστε γάντι τέτοια μέρα!



Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ για τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ για τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόκριση δια πυρός και σιδήρου στην "Πυλαία" και τώρα Final-4
Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόκριση δια πυρός και σιδήρου στην "Πυλαία" και τώρα Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved