Τελική αντεπίθεση, συνέχεια στο πλάνο!

Τελική αντεπίθεση, συνέχεια στο πλάνο!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο Onsports για τα κρίσιμα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού και το πλάνο που αποδίδει...

Άλλη μια κρίσιμη σειρά αγώνων για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται προ των πυλών. Την Κυριακή στη Λεωφόρο κόντρα ίσως στην πιο φορμαρισμένη αυτή την περίοδο ομάδας της Λίγκας, τον Παναιτωλικό. Την άλλη εβδομάδα στην Κρήτη με τον ΟΦΗ μου μόνο διαλυμένος δεν είναι και δαγκώνει και «καπάκι» το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και με το πρόγραμμα που έχουν οι ομάδες που προπορεύονται θα λέγαμε «γιατί όχι;» και «όλα γίνονται». Στην Ελλάδα που όταν συγκεκριμένη ομάδα περνάει στην κορυφή απαγορεύεται να χάσει βαθμούς και κερδίζει με... κάθε τρόπο όπως... προέβλεψε και ο πρόεδρός της τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Μα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και αυτό το μότο οφείλει να κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός. Νίκες στα δύο επόμενα ματς και... όλα για όλα στο ντέρμπι με την ελπίδα ο Ολυμπιακός να έχει χάσει κάτι και στην Τούμπα και να υπάρχει η πιθανότητα να έρθει ακόμη πιο κοντά.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα όποια λάθη έχουν γίνει και για τα οποία υπήρξε παραδοχή, την ατυχία, αλλά και τις αμέτρητες «ομορφιές» ο Παναθηναϊκός υπηρετεί τα δύο τελευταία χρόνια ένα συγκεκριμένο πλάνο και πάνω σε αυτό θα συνεχίσει να κινείται μέχρι να το... ολοκληρώσει. Διότι ακόμη βρίσκεται στα μισά του δρόμου, έχει κι άλλη απόσταση να διανύσει για να φτάσει εκεί που θέλει.

Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι κινήσεις που έχουν γίνει και γίνονται από τώρα για το καλοκαίρι. Και σε αυτό θα πρέπει να σημειωθεί και κάτι ακόμη. Ο Παναθηναϊκός μπορεί φέτος με βάση τα αποτελέσματα αλλά και τη συνολική του παρουσία να είχε χειρότερη εικόνα από πέρσι, πλην όμως όσοι βρίσκονται εκτός δείχνουν εμπιστοσύνη στο πλάνο που υπάρχει. Εχουν πειστεί, θέλουν να αποτελέσουν μέρος του, να γίνουν «εντός».

Ενα πρώτο παράδειγμα είναι ο Καλτσάς, ο παίκτης αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος, ο οποίος αρνήθηκε καλύτερες προτάσεις και υπέγραψε στο τριφύλλι. Το ίδιο και με τον Μαυρία ο οποίος στο άκουσμα του ονόματος «Παναθηναϊκός» τα παράτησε όλα και ήρθε... 504 χιλιόμετρα νοτιότερα από εκεί που ήταν να πάει.

Το ίδιο και με τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και ΘΕΛΟΥΝ να παραμείνουν σε αυτή. Η περίπτωση του Μπεργκ είναι η πιο ενδεικτική από μια σειρά ανανεώσεων που έγιναν με... συνοπτικές διαδικασίες και φανέρωσαν την πλήρη εμπιστοσύνη στο πλάνο που λέγαμε και πιο πάνω.  



Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved