«Λίρα – εκατό» ο Νάνο στα αριστερά

«Λίρα – εκατό» ο Νάνο στα αριστερά

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο Onsports για τον Ισπανό που κάνει τη διαφορά σε μια θέση που δεν βρίσκεις εύκολα παίκτη

Δυο ήταν τα θέματα τη Δευτέρα. Ένα θετικό για τον Παναθηναϊκό και ένα αρνητικό. Το δεύτερο όχι μόνο για εμάς, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αν ξεκινήσω να γράφω σήμερα για τον Μποροβήλο, ευρύτερα γνωστό και ως «Μποροθρύλο», μέχρι να τελειώσω το κείμενο δεν θα έχει απλά ξεκινήσει το πολύπαθο πρωτάθλημα, αλλά μπορεί να έχει ολοκληρωθεί κιόλας. Βιβλίο γράφεις για πλάκα με τα έργα και τις ημέρες του.

Ήταν δε τόσο… χαριτωμένο αυτό που είπε το αφεντικό του στον Αστέρα, ο κ. Μπάκος, περί της καθαρότητας του ανδρός, που πρέπει να γέλασε εκείνη την ώρα ακόμη και ο υπερκοριός της ΕΥΠ. Βλέπετε ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ γνωρίζει χαρτί και καλαμάρι τις συνομιλίες του το 2011 για διάφορα μαγειρέματα που θα λάμβαναν χώρα στην ουρά της βαθμολογίας. Α και μην γυρίσουμε πιο πίσω το χρόνο. Γιατί το βιβλίο θα γίνει… εγκυκλοπαίδεια!

Η καλή είδηση λοιπόν της ημέρας για τον Παναθηναϊκό δεν ήταν άλλη από την συμφωνία με τον Νάνο για την επέκταση του συμβολαίου του. Μια κίνηση επιβράβευσης από το τριφύλλι σε ένα παίκτη που όταν ήρθε δεν τον πίστευε σχεδόν κανένας (από τους εκτός ομάδας), μπήκε αμέσως στις καρδιές μας και εξελίχτηκε μακράν στον καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος.

Και μιλάμε για μια πολύ «δύσκολη» θέση, όπου για να βρεις τόσο αξιόπιστο παίκτη θέλει τεράστια προσπάθεια και γνώση της αγοράς. Ο Ισπανός είναι τέτοιος. Ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά, που παίρνει τη φανέλα του βασικού σπίτι του.

Πολύ αθλητικός και με εξαιρετική σωματοδομή,  που τον βοηθάει τόσο ανασταλτικά να μπαίνε δυνατά στις φάσεις όσο και δημιουργικά. Γρήγορος, καλός στο ένας με έναν και βασικά με αυτό που μας έλειπε, δηλαδή με σέντρα ξυράφι.

Επίσης και επειδή τον ζω από κοντά μιλάμε για ένα παιδί φουλ στη θετική ενέργεια, κάτι άκρως απαραίτητο για την υγεία στα αποδυτήρια και το καλό κλίμα στην ομάδα. Με το χαμόγελο στο χείλη, ψυχή της παρέας και από τα πιο ευχάριστα μέλη μιας πραγματικά πολύ δυνατής παρέας.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε διάνα με την απόκτηση του Ισπανού ακραίου και μάλιστα να μην ξεχνάμε πως τον πήρε και σε εξαιρετική τιμή. Τέτοιους παίκτες σε αυτά τα λεφτά πολύ σπάνια θα βρεις εξ ου και η κίνηση επιβράβευσης – διόρθωσης που έγινε και που θα ακολουθήσει και σε άλλους ποδοσφαιριστές.    

ΥΓ: Για την Ευρώπη και το ματς με την Ντιναμό θα τα πούμε από Παρασκευή. Είναι δεδομένο πως ακόμη κι αν έχει αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι αξιοπρεπής και να παίξει για την ιστορία του.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved