Μόνο ο Σαββίδης ξέρει

Μόνο ο Σαββίδης ξέρει

Πλησιάζει η ώρα και η στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ. Νομίζω πως πάνω κάτω έχουμε μία εικόνα, αλλά επειδή είναι άνθρωπος άλλου επιπέδου δε νομίζω πως μπορούμε να τη θεωρήσουμε δεδομένη.

Η ουσία είναι πως ακόμη και εγώ που είμαι από μωρό παιδί στον ΠΑΟΚ και ασχολούμαι με αυτόν, θα δυσκολεύουν να βρω ένα διοικητικό σχήμα. Η πόλη δεν βοηθάει για να προσελκύσει μία ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία ανθρώπους που μπορούν να της αλλάξουν οργανωτικά της ρότα, ούτε και έχει αφήσει κάποιον σοβαρό χωρίς να τον φθείρει.

Ο Σαββίδης δεν έχει δώσει ακόμη την εντολή, αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο Βρύζας κέρδισε με την υπομονή του και με τη μη συμμετοχή του σε σενάρια διαρροών που θα μπορούσαν να τον ενισχύσουν, ενώ δεχόταν αδιαμαρτύρητα αυτά που τον εμφάνιζαν κακομοίρη και εκτός ΠΑΕ. Ακόμη και την επίσκεψη στη Νιόν για τη συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί, δεν την διαφήμισε.

Αν δεν μπει ο Σαββίδης πρόεδρος, αυτός θα είναι ο Βρύζας γιατί απλά δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή καλύτερη επιλογή. Στο χέρι του Βρύζα θα είναι πλέον το να πείσει τον Σαββίδη πως είναι ο άνθρωπός του.
Η Γκοντζάρεβα είναι σίγουρα μέσα στο σχήμα, δεν τίθεται θέμα και θα είναι το μάτι του Σαββίδη στη καθημερινότητα και ο απόλυτος κυρίαρχος στα οικονομικά θέματα. Αυτός ήταν πάντοτε ο ρόλος της στις δουλειές του Σαββίδη, αυτός θα συνεχίσει να είναι.

Για τον Γκαγκάτση δεν έχω φωνή, αλλά νομίζω πως ο Σαββίδης ήθελε να μετρήσει αντιδράσεις και για αυτό τον κάλεσε στη Τούμπα. Εκτίμηση κάνω και δεν γνωρίζω. Όπως δεν γνωρίζω και την τελική του απόφαση.
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πάλι αρκετές γραφικότητες οι οποίες ξεκινάνε από την προσπάθεια για ένα καλό πλασάρισμα κοντά στα κεφάλαια του νέου ιδιοκτήτη και ολοκληρώνονται σε μία προσπάθεια επιρροής του για επί μέρους θέματα.

Εμφανίζονται διάφοροι μυστήριοι που δημιουργούν κλίμα ανάλογα με το τι νομίζουν ότι βολεύει τους κολλητούς τους, λες και στον ΠΑΟΚ είναι ιδιοκτήτης κάποιος που δεν μπορεί να κατανοήσει τι γίνεται.

Στον Τύπο γίνονται άλλα τραγελαφικά, εκεί όπου ανακαλύφθηκε πρόσφατα η τηλεδιάσκεψη στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μία διαδικασία που χρειάζεται υποδομή και ξεκάθαρα δεν υπάρχει. Ο καθένας γράφει ότι του καπνίσει και σε αυτή τη φάση θα πρέπει να κατανοήσετε όλοι όσοι είστε αναγνώστες πως προσωπική επαφή με τον Σαββίδη δεν έχει κανένας παρά μόνο αυτοί που θεωρούνται πολύ κοντινοί του άνθρωποι.

Αυτό συμβαίνει σε μία εποχή που ο Σαββίδης αποφασίζει για όλα, άρα κανένας δεν γνωρίζει τι πραγματικά σκέφτεται. Κάνουμε μόνο εικασίες, μέσα από γεγονότα και ενδείξεις που υπάρχουν.

Καλό θα ήταν λοιπόν να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που ενημερώνεστε και να είστε υποψιασμένοι με τους παντογνώστες.ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλη ευκαιρία ο Παμλίδης, απείλησαν Λάρσον και Ντίκο για τους Κρητικούς (video)
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλη ευκαιρία ο Παμλίδης, απείλησαν Λάρσον και Ντίκο για τους Κρητικούς (video)
La Liga: Η Οσασούνα απέσπασε βαθμό από την Εσπανιόλ
La Liga: Η Οσασούνα απέσπασε βαθμό από την Εσπανιόλ
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Θα σταλούν μηνύματα 112 σε Εύβοια, Σποράδες, Βοιωτία, Μαγνησία και Αττική
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Θα σταλούν μηνύματα 112 σε Εύβοια, Σποράδες, Βοιωτία, Μαγνησία και Αττική
Περιστέρι-Απόλλων Πατρών: Εκπληκτική ασίστ ο Μπόγρης, σερί 15-0 οι γηπεδούχοι (vids)
Περιστέρι-Απόλλων Πατρών: Εκπληκτική ασίστ ο Μπόγρης, σερί 15-0 οι γηπεδούχοι (vids)