Το μεγαλύτερο στοίχημα και η υπομονή

Το μεγαλύτερο στοίχημα και η υπομονή

Είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός θα πάει σε λύσεις που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει. Είναι ξεκάθαρο πως το ρίσκο, αναφορικά με τα ονόματα που θα αποκτηθούν, να είναι υψηλό. Όμως, κανείς δεν μπορεί να κακίσει τους «πράσινους» γι’ αυτό. Όλοι γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση του «τριφυλλιού». Μια ομάδα που είχε φτάσει στα πρόθυρα της διάλυσης και πλέον το ότι μπορεί να κάνει μεταγραφές και να έχει έναν προπονητή ικανό να δημιουργήσει κάτι καλό, είναι από μόνο του θετικό.

Στο άκουσμα του Μπαρμπαρούση για παράδειγμα, δεν υπάρχει κανείς «πράσινος» υποστηρικτής που να πανηγυρίζει. Και μεταξύ μας, όσοι σας πουν ότι τον γνωρίζουν τον παίκτη, μάλλον θα θέλουν να σας εντυπωσιάσουν και τίποτα περισσότερο. Απ’ τα βιντεάκια του youtube δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Σε αυτά ο Ρομέρο φαινόταν Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπόρχα το λιγότερο Μπατιστούτα.

Ο Παναθηναϊκός θα πάει σε... Μπαρμπαρούσηδες αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Όμως, υπάρχει ένα εχέγγυο που κάνει τους πάντες να ηρεμούν έστω και λιγάκι. Είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Και τον Ζέκα δεν τον ξέραμε και τον Κουίνσι καλά καλά δεν τον ξέραμε. Είδατε όμως τι έγινε. Περιμένουμε λοιπόν. Να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμη η νέα ομάδα που χτίζει η διοίκηση με τον Πορτογάλο τεχνικό, μπουσουλάει. Μέχρι να κάνει τα πρώτα της βήματα, δεν χρειάζεται ούτε γκρίνια, ούτε κατήφεια. Απλά αναμονή και εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι την αξίζει. Οκ, μαζί σας στο ότι δεν είναι και το καλύτερο από τον Σισέ να πηγαίνεις στον Μπαρμπαρούση. Αλλά τα δεδομένα αυτά είναι, μας αρέσει δεν μας αρέσει.

Είναι άσχημο να καταστρέφουμε μια ολόκληρη προσπάθεια, επειδή έχουμε συνηθίσει τον Παναθηναϊκό να κινείται σε άλλες κατηγορίες. Το μόνο που δεν πρέπει να αλλάξει, είναι η ταυτότητα του «τριφυλλιού». Πρέπει να παραμείνει μια ομάδα που θα κυνηγάει τα πάντα, μια ομάδα καταδικασμένη για την κορυφή, μια ομάδα που δεν θα αρκείται σε τίποτα λιγότερο απ’ την επιτυχία και την επικράτηση. Δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ένα σύνολο φιλόδοξο, με ταλαντούχα παιδιά που θα δίνουν τα πάντα για την ομάδα, αλλά και για το «χτίσιμο» του δικού τους ονόματος, μπορεί να πετύχει αυτό που σήμερα φαντάζει ακατόρθωτο στο μυαλό μας.

Ας περιμένουμε λοιπόν. Ας περιμένουμε την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις και την τελική δημιουργία της ομάδας. Με υπομονή και προσμονή. Συγχρόνως, να καλωσορίζουμε όσα παιδιά έρθουν στο «τριφύλλι», χωρίς να χλευάζουμε και χωρίς να καταστρέφουμε το άγνωστο. Πολλές φορές το άγνωστο ξεπερνά κάθε προσδοκία.Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (03/03) - «Χρυσός στην τράπεζα» ο Τεντόγλου
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (03/03) - «Χρυσός στην τράπεζα» ο Τεντόγλου
BBC για Μαρινάκη: «Σεβαστείτε τους παίκτες», έλεγε στον διαιτητή
BBC για Μαρινάκη: «Σεβαστείτε τους παίκτες», έλεγε στον διαιτητή
Συγκίνηση στο στερνό αντίο για τον Ηλία Λογοθέτη
Συγκίνηση στο στερνό αντίο για τον Ηλία Λογοθέτη
Παρί Σεν Ζερμέν: Άρχισαν τα… καψώνια στον Εμπαπέ!
Παρί Σεν Ζερμέν: Άρχισαν τα… καψώνια στον Εμπαπέ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved