Ο ΡΕΒΑΜΠ και Παναγιώτης Δημητσάνης κατέκτησαν το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Markopoulo Park

Ο ΡΕΒΑΜΠ και Παναγιώτης Δημητσάνης κατέκτησαν το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Markopoulo Park

Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα

Ο ίππος ΡΕΒΑΜΠ (USA) κατέκτησε για 4η συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου έχοντας αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη. Η τελευταία για το Νοέμβριο ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 27 του μήνα, στο Markopoulo Park επιφύλασσε όμορφο θέαμα και πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6. Συγκεκριμένα βρέθηκαν 116 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 257,37 ευρώ.

Αήττητη ΡΟΖΕΤ (GB) – Ωραία μάχη για τον ΧΟΓΛΑΣΤΟ (IRE) – Εύκολη επικράτηση του ΡΕΒΑΜΠ (USA)

Τέσσερα στα τέσσερα πέτυχε τη Δευτέρα στη 2η ιπποδρομία των 1.300 μέτρων η ΡΟΖΕΤ (GB). Η 3ετης φοράδα ιδιοκτησίας KYSEA Racing, δεν έχασε την πρωτοπορία σε κανένα σημείο της διαδρομής και μετά την είσοδο στην τελική ευθεία αποσπάστηκε από τις αντιπάλους της τερματίζοντας 1η με χρόνο 1.19.73. Η ΡΟΖΕΤ (GB) προπονείται από την Ιωάννα Καμπίτση ενώ στη χθεσινή της νίκη την οδήγησε ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης.

2.jpgΣε εξαιρετική κατάσταση εμφανίστηκε ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE)

Στην 5η ιπποδρομία επικράτησε ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE) ύστερα από ωραία μάχη με τον 2ο ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ (FR). Ιδιοκτησίας Malkot Stables, ο 5ετης καθαρόαιμος έκανε την επίθεση του στην είσοδο της ευθείας και κατάφερε να περάσει στην πρωτοπορία στο τελευταίο 200άρι. Στη σέλα του ΧΟΓΛΑΣΤΟΥ (IRE) βρέθηκε ο αναβάτης Κώστας Αττίκος και προπονητής του είναι ο Ιγνάτιος Θεολόγου.

Δείτε το βίντεο από την 6η ιπποδρομία:
 
 
Εντυπωσιακός για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε ο ΡΕΒΑΜΠ (USA) στο Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου το οποίο κατέκτησε με χαρακτηριστική ευκολία και διαφορά μεγαλύτερη των 8 μηκών από τον 2ο ΦΡΗΚ ΑΟΥΤ (IRE). Ο κορυφαίος ίππος μεγάλων αποστάσεων κέρδισε για 4η συνεχόμενη χρονιά την ιπποδρομία που διεξάγεται στην απόσταση των 1.800 μέτρων. Ιδιοκτήτες του ΡΕΒΑΜΠ (USA) είναι οι Χρήστος Αργυρόπουλος και Γιώργος Μαλαδάκης ενώ προπονητής του είναι ο Γιάννης Μυκονιάτης. Στην εύκολη επικράτηση τον οδήγησε ο champion αναβάτης του ελληνικού ιπποδρόμου Παναγιώτης Δημητσάνης.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές

Στην καλύτερη της μέρα βρέθηκε η προπονήτρια Ιωάννα Καμπίτση που εχθές κατέκτησε 3 νίκες. Εκτός από τη ΡΟΖΕΤ (GB), είχε τη χαρά να δει τον ΡΟΚΙΝΔΕΦΡΗΓΟΥΩΡΛΝΤ (IRE) στην 1η ιπποδρομία και τον ΕΝΚΙΝΤΕΛ (GB) στην τελευταία ιπποδρομία να επικρατούν των αντιπάλων τους.

Από μία νίκη σημείωσαν οι προπονητές Χρήστος Σταύρου, Χάρης Χαραλάμπους, Ιγνάτιος Θεολόγου και Γιάννης Μυκονιάτης. Από πλευράς αναβατών ξεχώρισε με 3 νίκες ο Κώστας Μαστοράκης και με 2 ο Παναγιώτης Δημητσάνης. Από μια νίκη πέτυχαν και οι Κωνσταντίνος Καποδίστριας και Κώστας Αττίκος.



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved