Το ΟΠΑΠ Unileague eSports επιστρέφει

Το ΟΠΑΠ Unileague eSports επιστρέφει

Τα πιο συναρπαστικά τουρνουά ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου κάνουν σέντρα την Παρασκευή

Η αντίστροφη μέτρηση για τα πιο απίθανα τουρνουά ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου ξεκίνησε. Η μεγαλύτερη φοιτητική κοινότητα gaming στην Ελλάδα, το ΟΠΑΠ Unileague eSports, διοργανώνει για δεύτερη σεζόν online τουρνουά ποδοσφαίρου για Playstation 5 Crossplay και Playstation 4 χαρίζοντας μεγάλα έπαθλα στους νικητές, τα οποία φτάνουν μέχρι και τα 600 ευρώ. Καθένας μπορεί να δηλώσει συμμετοχή επιλέγοντας την ομάδα της αρεσκείας του και να αγωνιστεί ηλεκτρονικά με αυτή και να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Το gaming κοινό χρησιμοποιεί και τις δύο κονσόλες (Playstation 5 Crossplay και Playstation 4) και έτσι το ΟΠΑΠ Unileague αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη διοργάνωση και στις δύο. Συγκεκριμένα, για την κάθε κονσόλα θα διεξαχθούν δύο αυτοτελή online προκριματικά τουρνουά. Οι παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική φάση του κάθε τουρνουά θα πάρουν το εισιτήριο για το Final Four που θα διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου. Προκειμένου να μπορέσει κανείς να διεκδικήσει το έπαθλο του Μεγάλου Πρωταθλητή, χρειάζεται απλώς να κάνει εγγραφή εδώ, εντελώς δωρεάν, και στη συνέχεια να επιλέξει την αγαπημένη του ομάδα για να παίξει. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι παίκτες άνω των 18 ετών.

Από 13 έως 28 Ιανουαρίου τα προκριματικά 

Το πρώτο προκριματικό τουρνουά για το Playstation 5 Crossplay θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Ιανουαρίου, ενώ το δεύτερο θα διεξαχθεί στις 27 και 28 του ίδιου μήνα. Οι νικητές των τουρνουά του PS5 Crossplay θα κερδίσουν έπαθλο 150 ευρώ ο καθένας.  Αντίστοιχα, τα δύο προκριματικά τουρνουά για το Playstation 4, θα πραγματοποιηθούν στις 20 και 21 Ιανουαρίου και στις 3 και 4 Φεβρουαρίου, ενώ οι δύο νικητές θα κερδίσουν από 100 ευρώ έκαστος.

Όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα προκριματικά τουρνουά, εκτός αν έχουν ήδη προκριθεί.

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό του φοιτητικού αθλητισμού

Το ΟΠΑΠ Unileague αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ερασιτεχνικούς αθλητικούς θεσμούς της χώρας που στηρίζει έμπρακτα τον φοιτητικό αθλητισμό. Εκτός από τα e-sports, που αποτελούν σημαντική τάση στο χώρο του αθλητισμού τα τελευταία χρόνια, το ΟΠΑΠ Unileague περιλαμβάνει τα φοιτητικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου 5x5, μπάσκετ και τένις. Επιπλέον, στηρίζει την Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου, η οποία εκπροσωπεί τη χώρα μας κάθε χρόνο στο Socca World Cup ανάμεσα σε 40 χώρες.

Ο ΟΠΑΠ, έχοντας ενώσει τις δυνάμεις του με το Unileague, βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών από 35 ακαδημαϊκά ιδρύματα. Το ΟΠΑΠ Unileague έχει δυναμική παρουσία σε 10 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλο, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα, Ρέθυμνο, Λαμία και Χανιά. Η αγωνιστική δράση διαρκεί 10 μήνες το χρόνο.



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved