Στοίχημα: Στήριγμα στο G/G σε Champions League και Ισπανία

Στοίχημα: Στήριγμα στο G/G σε Champions League και Ισπανία

Στοίχημα: Τριάδα αγώνων που το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες είναι μια καλή επιλογή

Μετά το 3/3 της χθεσινής ημέρας δεν θα μπορούσαμε να μην συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το Champions League και τους αγώνες που έχει το σημερινό πρόγραμμα. Βέβαια θα ενσωματώσουμε στα δυο αυτά ματς και το ισπανικό ντέρμπι της πρωτοπόρου Ατλέτικο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αλλά θα ξεκινήσουμε από το μεγάλο ματς της βραδιάς που δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπαρτσελόνα. Οι Γάλλοι με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μην έχει αντίπαλο έκαναν πάρτι στο Καμπ Νόου και με το 4-1 είναι το μεγάλο φαβορί.

Βέβαια έχοντας απέναντι την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι ποτέ μη λες ποτέ. Το ματς θα είναι δύσκολο και οι Καταλανοί θα ανοιχθούν για ένα γρήγορο γκολ, που έχουν την ποιότητα να το βρουν. Οι παίκτες της Παρί από την πλευρά τους θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν και το Goal/Goal αν και σε μικρή απόδοση είναι καλό σημείο για ποντάρισμα.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Λίβερπουλ έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση μετά το 2-0 του πρώτου ματς, αλλά διανύει κάκιστο μομέντουμ και δίνει δικαιώματα.

Η Λειψία μπορεί να εκμεταλλευθεί την αστάθεια στην άμυνα των Άγγλων και να βρει ένα γκολ, ενώ η Λίβερπουλ θα θελήσει να ξεσπάσει και οι Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο δύσκολο να μην μπορέσουν να σκοράρουν οπότε και εδώ θα πάμε στο να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και οι δυο ομάδες.

Τέλος, σε εξ αναβολής αγώνα για την 18η αγωνιστική της La Liga, η Ατλέτικο προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι με τη Ρεάλ, παραμένει στην 1η θέση και στο +3 από την 2η Μπαρτσελόνα με ματς λιγότερο (το σημερινό) και θέλει να πάρει απόψε το τρίποντο για να δείξει ότι δεν ήρθε η ώρα να «σκάσει» και να πετάξει στα σκουπίδια όσα έκανε τόσο καιρό.

Από την πλευρά της η Μπιλμπάο με «σπασμένα φρένα» συνεχίζει η Μπιλμπάο αφού μετά την πρόκρισή της στο τελικό του κυπέλλου κατάφερε να επικρατήσει και της Γρανάδα στο πρωτάθλημα μειώνοντας στους 4 την απόστασή της από την 7η θέση. Οι Βάσκοι διανύουν εξαιρετική περίοδο παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια και ένα γκολ μπορούν να το βρουν με το G/G να πληρώνει καλά.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ                       G/G         1.45
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ            G/G         2.15
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΕΙΨΙΑ                                                    G/G         1.50



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved