Στην ίδια λογική

Στην ίδια λογική

Μετά τον Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχασε με τραυματισμό και τον Παπαγιάννη. Οι λύσεις κάτω από το καλάθι περιορίζονται, έτσι ο Ντίνος Μήτογλου, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, θα πάρει ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες.

Μέσα από αρκετές αντιξοότητες ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλείται να πορευτεί στα προσεχή παιχνίδια. Οι Πράσινοι δεν είχαν διαθέσιμο κόντρα σε Βιλερμπάν και Φενέρμπαχτσε τον αρχηγό Ιωάννη Παπαπέτρου, για το αποψινό παιχνίδι με την ουραγό Κίμκι τέθηκε νοκ-άουτ και ο «πύργος» Γιώργος Παπαγιάννης. Οι απουσίες αυτές περιορίζουν τις λύσεις στη ρακέτα και ο ανεβασμένος εσχάτως Ντίνος Μήτογλου θα έχει ακόμα περισσότερη δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Ο 25χρονος φόργουορντ θα πάρει χρόνο τόσο στο «4» όσο και στο «5» και θα είναι για αρκετή ώρα στο παρκέ. Στα τρία τελευταία ματς έχει μέσο όρο 12 πόντων και 8 ριμπάουντ, σε ό,τι έχει να κάνει με τη δεύτερη κατηγορία, αυτή των ριμπάουντ, το όριο είναι αρκετά χαμηλά, στα 5,5, μπορεί να το ξεπεράσει με άνεση, σε απόδοση 1,70.

Στο Μιλάνο η Αρμάνι φιλοξενεί την Μπάγερν, σε πολύ σημαντικό παιχνίδι για τα πλέι-οφ αλλά και το καλύτερο πλασάρισμα στην οκτάδα. Το Μιλάνο είναι σε ανοδική πορεία, μετρά τρεις διαδοχικές νίκες, στις οποίες διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο ο Τζίτζι Ντατόμε. Ο έμπειρος φόργουορντ δεν είχε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν ξεκάθαρο ρόλο, χρησιμοποιούνταν περιορισμένα από τον Ετορε Μεσίνα, λόγω και κάποιων τραυματισμών. Στα τελευταία ματς ωστόσο βρήκε το χρόνο συμμετοχής που ήθελε, λόγω και της απουσίας των Σαβόν Σιλντς και Βλάντο Μίτσοφ και ανέβασε την παραγωγικότητά του. Σημείωσε 27 πόντους με 10/15 σουτ κόντρα στη Βαλένθια, ενώ είχε 14 πόντους με 4/7 σουτ στη νίκη επί της Αλμπα Βερολίνου. Το όριο πόντων είναι χαμηλά, στους 9,5, μπορεί να το ξεπεράσει σε τιμή 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:00): ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΙΜΚΙ: Μήτογλου Over 5,5 ριμπ. (1,70)
(21:45): ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ: Ντατόμε Over 9,5 πόντ. (1,70)



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved