Ιταλικό προβάδισμα

Ιταλικό προβάδισμα

Φαβορί ασφαλώς η Γιουβέντους κόντρα στην Φερεντσβάρος, μπορεί να συνδυάσει τη νίκη της και με μηδέν παθητικό. Προβάδισμα για την Λάτσιο με αντίπαλο τη ρωσική Ζενίτ.

Η Γιουβέντους είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και στη ρεβάνς με την ουγγρική Φερεντσβάρος, την οποία και συνέτριψε με 4-1 στη Βουδαπέστη πριν από τρεις εβδομάδες. Η ιταλική ομάδα με νίκη απόψε ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης και δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Φυσικά το 1,10 του άσου δεν αποτελεί και κάποια παικτική ευκαιρία, ωστόσο θα αναζητήσουμε την καθαρή νίκη της Γιούβε, χωρίς να δεχτεί γκολ δηλαδή. Η Γιούβε το Σάββατο έκανε μετά από καιρό προσεκτική εμφάνιση ανασταλτικά και δεν επέτρεψε ευκαιρίες στην ισχυρή επιθετικά Κάλιαρι, μπορεί να σταματήσει και την επίθεση της Φερεντσβάρος. Ο άσος σε συνδυασμό με το N/G πληρώνει 1,65 στον ΟΠΑΠ.

Προβάδισμα και για τη Λάτσιο στο παιχνίδι με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η ιταλική ομάδα είχε πολλές απουσίες λόγω covid19 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι πριν τρεις εβδομάδες, κατόρθωσε όμως να σταθεί εξαιρετικά, να ισοφαρίσει στο 82’ με τον Καϊσέδο και να αγγίξει ακόμα και τη νίκη στα τελευταία λεπτά. Εχει απόψε σημαντικές επιστροφές σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι, με κυριότερη αυτή του αρχισκόρερ Ιμόμπιλε, μπορεί να φέρει την κατάσταση στα μέτρα της. Τίποτα το ιδιαίτερο η Ζενίτ, η Λάτσιο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο 1,60 του ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(22:00): ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: 1 & Ν/G (1,65)
(22:00): ΛΑΤΣΙΟ – ΖΕΝΙΤ: 1 (1,60)



Μαρούσι: Απέκτησε για δύο χρόνια τον Τζόρνταν Κινγκ
Μαρούσι: Απέκτησε για δύο χρόνια τον Τζόρνταν Κινγκ
Άρης: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Ράτσιτς και Τεχέρο
Άρης: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Ράτσιτς και Τεχέρο
ΑΕΚ: «Τα χρώματα μένουν, το πάθος μεγαλώνει» - Το βιντεο για τη νέα φανέλα
ΑΕΚ: «Τα χρώματα μένουν, το πάθος μεγαλώνει» - Το βιντεο για τη νέα φανέλα
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: «Τον Σεπτέμβριο οι φίλαθλοι θα βλέπουν τις εξέδρες να σχηματοποιούνται»
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: «Τον Σεπτέμβριο οι φίλαθλοι θα βλέπουν τις εξέδρες να σχηματοποιούνται»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved