Κίνητρο και νίκη

Κίνητρο και νίκη

Φινάλε της κανονικής περιόδου στη Β’ Ιταλία, στη μάχη των πλέι-οφ ανόδου η Σαλερνιτάνα με νίκη μπαίνει στην οκτάδα, κόντρα στην αδιάφορη Σπέτσια. Η Ασκολι στο παιχνίδι της παραμονής αν επικρατήσει της αδιάφορης Μπενεβέντο, εξασφαλίζει τη σωτηρία της, χωρίς να περιμένει τα αποτελέσματα των υπολοίπων.

Η Σαλερνιτάνα στα τελευταία παιχνίδια έκανε πολλά λάθη, ηττήθηκε 4-2 από την Εμπολι, έμεινε στο 1-1 με την Πορντενόνε, όμως στο φινάλε της κανονικής περιόδου έχει ακόμα την ευκαιρία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Διεκδικεί την είσοδο στην πρώτη οκτάδα, που δίνει συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου και κρατά την τύχη στα χέρια της, αν κερδίσει την 3η της βαθμολογίας αλλά αδιάφορη Σπέτσια, θα πετύχει το σκοπό της. Ο άσος σε τιμή 1,60 στον ΟΠΑΠ μπορεί να είναι και στήριγμα.

Στη μάχη της παραμονής και η Ασκολι κρατά την τύχη στα χέρια της. Η ομάδα του Ντάβιντε Ντιονίτζι ηττήθηκε οριακά με 1-0 από την Πίζα αλλά παραμένει πάνω από την τελευταία πεντάδα και είναι στο χέρι της να εξασφαλίσει την παραμονή. Υποδέχεται στο «Ντελ Ντούκα» την πρωταθλήτρια και φυσικά αδιάφορη Μπενεβέντο, στο φινάλε στην Ιταλία συνήθως το κίνητρο κάνει τη διαφορά. Ο άσος σε τιμή 1,65 στον ΟΠΑΠ μπορεί να αναζητηθεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(22:00): ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ: 1 (1,60)
(22:00): ΑΣΚΟΛΙ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: 1 (1,65)Παναθηναϊκός: Συσπειρώνεται ο κόσμος - «Φεύγουν» τα εισιτήρια με Αρμάνι και Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Συσπειρώνεται ο κόσμος - «Φεύγουν» τα εισιτήρια με Αρμάνι και Ολυμπιακό
Μουντιάλ 2022: Η κυριαρχία της Βραζιλίας και τα ημίχρονα «φωτιά» σε νοκ άουτ ματς
Μουντιάλ 2022: Η κυριαρχία της Βραζιλίας και τα ημίχρονα «φωτιά» σε νοκ άουτ ματς
Live Chat Μαρόκο-Ισπανία 0-0 (παράταση)
Live Chat Μαρόκο-Ισπανία 0-0 (παράταση)
Άρης: Ατομικό πρόγραμμα για Χάγκινς και Πακ
Άρης: Ατομικό πρόγραμμα για Χάγκινς και Πακ