Ένας τροχός της τύχης γυρίζει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ένας τροχός της τύχης γυρίζει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Αυτοψία του νέου παιχνιδιού, POWERSPIN, σε ένα μοντέρνο κατάστημα.

Ένα νέο παιχνίδι έχει εμφανιστεί στις οθόνες των καταστημάτων ΟΠΑΠ το τελευταίο διάστημα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κόσμου από την πρώτη στιγμή. O λόγος για το PΟWERSPIN, έναν εικονικό τροχό που περιστρέφεται κάθε τέσσερα λεπτά μοιράζοντας κέρδη στους τυχερούς παίκτες.

Βρεθήκαμε στο μοντέρνο κατάστημα ΟΠΑΠ του Βασίλη Γεωργαντά στο Ελληνικό, όπου ο υπεύθυνος του καταστήματος Βαγγέλης Κολισιάνης μας μίλησε για το νέο παιχνίδι. Εκεί, το μάτι του επισκέπτη πέφτει αμέσως στον πολύχρωμο τροχό που γυρίζει ταυτόχρονα σε μερικές από τις πολλές μεγάλες οθόνες του καταστήματος.

«Είναι μια νέα εμπειρία διασκέδασης για τον κόσμο που κερδίζει συνεχώς φίλους. Ο κόσμος βλέπει τον τροχό στις οθόνες και ρωτάει συνεχώς περισσότερα. Όσο περισσότερο το μαθαίνουν, τόσο πιο συχνά το προτιμούν», σχολιάζει ο Β. Κολισιάνης.

Αριθμό, Σύμβολο ή Ζώνη

Ο τροχός POWERSPIN αποτελείται από 27 σημεία, μεταξύ των οποίων 24 αριθμοί, από το 1 έως το 24 χωρισμένοι σε τρεις ίσες χρωματικές ζώνες (κόκκινη, πράσινη, μπλε), καθώς και τρία ίδια σύμβολα.

«Υπάρχουν τρεις τρόποι να δοκιμάσει κανείς την τύχη του», εξηγεί ο Β. Κολισιάνης. «Μπορούν να παίξει με αριθμό, σύμβολο ή/και ζώνη, με διαφορετικές αποδόσεις για κάθε τύπο παιχνιδιού. Αν η πρόβλεψή τους είναι σωστή τότε κερδίζουν το ποσό που προκύπτει σύμφωνα με τον Πίνακα Αποδόσεων που αναγράφεται επάνω στο δελτίο του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να επιλέξει την κόκκινη περιοχή, να ποντάρει ένα ποσό, το οποίο θα τριπλασιαστεί σε κέρδη στην περίπτωση που ο τροχός σταματήσει σε αριθμό της συγκεκριμένης περιοχής».

Κλήρωση κάθε τέσσερα λεπτά

Όπως επισημαίνει ο Β. Κολισιάνης ο τροχός ξεκινάει την περιστροφή του ταυτόχρονα σε όλο το δίκτυο του ΟΠΑΠ καθημερινά στις 09:00 το πρωί και συνεχίζει να κληρώνει έναν αριθμό ή σύμβολο κάθε τέσσερα λεπτά. «Συνεπώς, μπορείς να συμπληρώσεις ένα δελτίο για συνεχόμενες κληρώσεις. Είναι κάτι που συνηθίζεται από παίκτες, που παράλληλα δοκιμάζουν την τύχη τους σε άλλα παιχνίδια ή παρακολουθούν κάποιο αθλητικό αγώνα στο κατάστημά μας», προσέθεσε.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved