Τα ανανεωμένα Virtual Sports του ΟΠΑΠ είναι μια αληθινή εμπειρία στοιχηματισμού

Τα ανανεωμένα Virtual Sports του ΟΠΑΠ είναι μια αληθινή εμπειρία στοιχηματισμού

Ένας συντάκτης του OnSports δοκίμασε τα ανανεωμένα Virtual Sports του ΟΠΑΠ και έζησε μια αληθινή εμπειρία στοιχηματισμού, διαφορετική από όσα γνώριζες μέχρι τώρα.  

Η πρώτη φορά που μπήκαν στη ζωή μας τα Virtual Sports ήταν τον Απρίλιο του 2017. Τότε μέσα από τους εικονικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες στους οποίους υπήρχε και η δυνατότητα στοιχηματισμού, ο ΟΠΑΠ έφερε μια νέα εμπειρία στα πρακτορεία του και κάτι διαφορετικό για τους πελάτες του. Όσοι παρακολουθούν τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ σίγουρα γνωρίζουν πως από τον Νοέμβριο του 2018 υπάρχει και Virtual Sports Πρωτάθλημα, στο οποίο μπορεί κανείς να στοιχηματίσει σε ως και 8 αγώνες κάθε φορά, λαμβάνοντας έτσι μέρος σε αυτό το εικονικό πρωτάθλημα που όμως προσφέρει συγκινήσεις αλλά και… κέρδη αν κάνεις τη σωστή επιλογή.

Όλα αυτά ήταν γνωστά σε όσους είχαν επισκεφθεί ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ την τελευταία τριετία. Μπαίνοντας, όμως, σε ένα πρακτορείο μετά τον Μάιο του 2020 καταλαβαίνεις πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η εμπειρία των Virtual Sports πλέον είναι διαφορετική και προσφέρει πολύ μεγαλύτερες συγκινήσεις και δράση! Τα γραφικά έχουν βελτιωθεί απίστευτα, σε βαθμό που είσαι έτοιμος να… μπεις στην οθόνη ή να ψάχνεις το χειριστήριο για να ελέγξεις εσύ τον παίκτη, ενώ έχουν προστεθεί 300 νέες φάσεις που σε κρατούν σε εγρήγορση και σε κρατάνε σε αγωνία για το αποτέλεσμα. Οι οθόνες αποδόσεων και αποτελεσμάτων έχουν αλλάξει και είναι πλήρως ανανεωμένες και η αλήθεια είναι πως αν καθίσεις να δεις έναν αγώνα Virtual Sports σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ θα νιώσεις πως είναι ό,τι πιο πλησιέστερο στο πραγματικό ποδόσφαιρο έχεις παρακολουθήσει ποτέ.

Εξερευνώντας λοιπόν τα νέα, βελτιωμένα, Virtual Sports του ΟΠΑΠ, ανακάλυψα πως έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε περισσότερα από 340 στοιχηματικά γεγονότα ανά ημέρα, ενώ κάθε αγώνας έχει 22 διαφορετικές αγορές από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις αυτή που σε ενδιαφέρει ή πιστεύεις πως θα σε δικαιώσει. Ο τρόπος είναι πολύ απλός: Τσεκάρεις το πρόγραμμα των Virtual Sports και του εικονικού πρωταθλήματος, είτε αφορά συλλόγους, είτε εθνικές ομάδες, και στη συνέχεια συμπληρώνεις το δελτίο σου. Αν θες να αποφύγεις την επαφή με το χαρτί και τις συναλλαγές γενικότερα – λογικό στην εποχή που βρισκόμαστε – μπορείς να το κάνεις μέσα από τις Συσκευές Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού OpapBet!

Συμπληρώνοντας κι εγώ το δελτίο μου, πήρα θέση στο πρακτορείο για να δω τους εικονικούς αγώνες. Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά, όσο διαρκεί δηλαδή ένας αγώνας Virtual Sports, για να μάθω το αποτέλεσμα. Επειδή είχα επιλέξει, όμως, αρκετούς αγώνες, ακόμα κι όταν χρειάστηκε να μετακινηθώ σε άλλη περιοχή στη διάρκεια της ημέρας, μπήκα σε ένα άλλο πρακτορείο ΟΠΑΠ και είδα εκεί τα δυο τελευταία παιχνίδια του δελτίου μου. Άλλωστε, οι αγώνες Virtual Sports μεταδίδονται ταυτόχρονα σε όλα τα πρακτορεία του δικτύου ΟΠΑΠ, οπότε μπορείς να τους παρακολουθήσεις όπου και να βρίσκεσαι.

Picture4

Σχετικά με την τρομερή βελτίωση που παρατηρήσαμε, μίλησε ο Διευθυντής Αθλητικού Στοιχηματισμού ΟΠΑΠ, Θάνος Ρήγας. «Προτεραιότητα του ΟΠΑΠ είναι η ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου κορυφαίων προϊόντων. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε περαιτέρω την παικτική εμπειρία των πελατών μας, προσφέροντάς τους νέο ψηφιακό περιεχόμενο και επιλογές όταν επισκέπτονται τα καταστήματα  ΟΠΑΠ. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στην ανανέωση του Virtual Sports Ποδόσφαιρο, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την οικογένεια του Πάμε Στοίχημα. Το ανανεωμένο παιχνίδι διατίθεται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ από τέλη Μαΐου και έχει τύχει θερμής υποδοχής από τους πελάτες και τους πράκτορές μας, καθώς είναι πλέον πιο ρεαλιστικό από ποτέ».

Με τη σειρά της, η Head of Virtual Sports Χρυσούλα Αθανασοπούλου, τόνισε: «Εδώ και 3 χρόνια, το Virtual Sports Ποδόσφαιρο προσφέρει στους πελάτες των πρακτορείων του ΟΠΑΠ μια αληθινή εμπειρία στοιχήματος σε εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου, που διαρκούν μόλις λίγα λεπτά. Το ανανεωμένο παιχνίδι διαθέτει ακόμη πιο εντυπωσιακά γραφικά, 300 νέες φάσεις και ανανεωμένες οθόνες αποδόσεων και αποτελεσμάτων. Έτσι, οι virtual αγώνες έρχονται ακόμη πιο κοντά στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Επίσης, το παιχνίδι προσφέρει πλέον περισσότερα από 340 στοιχηματικά γεγονότα κάθε μέρα 22 αγορές ανά αγώνα, ενώ οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού μέσω δελτίου ή μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης Opapbet».

Το σίγουρο είναι ένα: Όσο Virtual κι αν είναι το εικονικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, άλλο τόσο αληθινή είναι η εμπειρία του στοιχήματος στους αγώνες του. Η βελτιωμένη έκδοση των Virtual Sports που συναντήσαμε στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, μας έβαλε σε έναν real κόσμο αδρεναλίνης κι αγωνίας για το αποτέλεσμα, προσφέροντας μια νέα εμπειρία στοιχηματισμού που όμοιά της δεν είχαμε συναντήσει!



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved