Με ό,τι… απέμεινε

Με ό,τι… απέμεινε

Το ένα μετά το άλλο τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης βάζουν «λουκέτο» λόγω κορονοϊού, δράση αναμένεται να έχουμε μόνο σε Γερμανία και Αγγλία. Επιλογές από τα πρωταθλήματα της Μπουντεσλίγκα και της Τσάμπιονσιπ.

Στην Μπουντεσλίγκα μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στο Ντίσελντορφ μεταξύ της Φορτούνα και της ουραγού Πάντερμπορν. Η Ντίσελντορφ με 22 βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη από το τέλος θέση, που διασφαλίζει τα πλέι-άουτ για την παραμονή, η Πάντερμπορν με 16 βαθμούς είναι τελευταία και πρακτικά παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να ελπίζει στη σωτηρία. Η Ντίσελντορφ είναι σε καλύτερο επίπεδο φόρμας μετρώντας αήττητο τριών αγώνων (1-2-0), στο τελευταίο της παιχνίδι πήρε το 1-1 από την Μάιντζ, η Πάντερμπορν προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κολωνία και γενικά μετρά τέσσερις σερί ήττες. Θα πάρει ρίσκα για να ψάξει το αποτέλεσμα, αφήνοντας στην άκρη την προσεκτική συμπεριφορά, το Over 2,5 στο 1,60 του ΟΠΑΠ είναι εφικτό.

Στην Τσάμπιονσιπ, μάχη για την άνοδο στο Λονδίνο μεταξύ της Φούλαμ και της Μπρέντφορντ. Η Φούλαμ είναι στην 3η θέση και τους 64 βαθμούς, έξι πίσω από τη δεύτερη Γουέστ Μπρομ, θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες για την απευθείας άνοδο, ενώ η Μπρέντφορντ είναι στην τέταρτη θέση και τους 60 βαθμούς, σε πρώτη φάση θέλει να διασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι-οφ. Η Φούλαμ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην Μπρίστολ Σίτι, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 84’, η Μπρέντφορντ από την πλευρά της ξέσπασε επιθετικά στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 5-0, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη μετά από πέντε ματς. Θα ποντάρουμε στην επιθετική ισχύ της Μπρέντφορντ, η οποία μετρά 4 διαδοχικά Over 2,5, το οποίο πληρώνει 1,87 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:30): ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Over 2,5 (1,60)
(21:45): ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Over 2,5 (1,87)



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved