Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Όλα τα βλέμματα στην Ισπανία για το Clasico

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Όλα τα βλέμματα στην Ισπανία για το Clasico

Η ώρα του μεγάλου ισπανικού ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε και όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων είναι απόψε στη Βαρκελώνη, όπου οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν. 

Το ματς επρόκειτο να διεξαχθεί τον περασμένο Οκτώβριο, όμως είχε πάρει αναβολή, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατούσε εκείνη την περίοδο στην Καταλονία.

Σήμερα, η Μπαρτσελόνα περιμένει τη Ρεάλ για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος – αν και με ένα παιχνίδι περισσότερο. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως άφησαν βαθμούς στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, στη «Reale Arena» του Σαν Σεμπαστιάν απέναντι στη Σοσιεδάδ, που με την εμφάνισή της δικαιολόγησε την υψηλή θέση που κατέχει στην κατάταξη. Το τελικό 2-2 που ήρθε ύστερα από ένα παιχνίδι ανατροπών, δεν αδικεί κανέναν, αν και η Μπαρτσελόνα κινδύνεψε ακόμα και να δεχθεί τρίτο γκολ, γεγονός που θα έκανε μάλλον αναπόφευκτη την ήττα.

Από ισοπαλία κόντρα στη Βαλένθια κατεβαίνει σήμερα στο μεγάλο ντέρμπι και η Ρεάλ. Μάλιστα, η ομάδα της Μαδρίτης ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα, όταν, στο 90+5’ ο Μπενζεμά ισοφάρισε το ματς στο «Μεστάγια» σε 1-1. Έτσι, στο «Καμπ Νου» και οι δύο ομάδες θα έχουν από 35 βαθμούς στη σέντρα και η αγωνία όλων είναι φυσικά πώς θα έχει μετατραπεί αυτό με το σφύριγμα της λήξης.

Το ισπανικό Clasico παρακολουθούμε παρέα με το Πάμε Στοίχημα που μας προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες για κέρδη. Την προσοχή μας κερδίζουν τόσο τα πολλά ειδικά στοιχήματα όσο και τα δέκα συνδυαστικά στοιχήματα ειδικά για τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης.  Ξεχωρίζουμε το Combo Bet 6 «ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ 1Ο ΗΜΧ ΚΑΙ OVER 4.5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ 1Ο ΗΜΧ» με απόδοση 5.50, αλλά και το Combo Bet 7 «ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 3-0 , 2-2 Η 1-2» με απόδοση 5.25. Για τους πιο τολμηρούς βλέπουμε το Combo Bet 1 «Ο Λ. ΜΕΣΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 1ΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 3-1 » που δίνει απόδοση 26.00, ενώ για ακόμα πιο τολμηρούς στεκόμαστε στα Combo Bet 2 και 3, με απόδοση 51.00 αμφότερα!

Πολύ ενδιαφέρον έχουν οι επιλογές στα ερωτήματα «Παίκτης που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα», «Παίκτης που θα δεχτεί κάρτα», «Παίκτης που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα», με αποδόσεις που ξεκινούν από 1.50 και φτάνουν στο 41.00! Πολύ καλές οι αποδόσεις και στο «ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ» με το «ΝΑΙ» να δίνει 3.60 και το «ΟΧΙ» στο 1.20. Στο «ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ & GOAL/NO GOAL» ξεχωρίζουμε το «ΙΣΟΠΑΛΙΑ & GOAL» που δίνει 4.25, ενώ στο «ΛΕΠΤΟ 1ΟΥ ΓΚΟΛ (15')» το «46-60» δίνει 7.00. Στην επιλογή «ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ-ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ» το «ΝΑΙ» δίνει απόδοση 3.95, ενώ το «ΟΧΙ» μόλις 1.17! Πιθανότερος σκόρερ στο Clasico θεωρείται φυσικά ο Λιονέλ Μέσι, με απόδοση 1.61, με τον Λούις Σουάρες να ακολουθεί με 1.90. Από το αντίπαλο στρατόπεδο, πιο πιθανό να βρει δίχτυα θεωρείται πως είναι ο Καρίμ Μπενζεμά με πολύ καλή απόδοση στο 2.37, ενώ ακολουθούν Γκάρεθ Μπέιλ και Ροντρίγο με 3.30 ο καθένας.

Μαζί μας στο μεγάλο ισπανικό ντέρμπι είναι το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, αλλά και η ανανεωμένη εφαρμογή OPAPP, με την οποία όλοι οι παίκτες μπορούμε να κάνουμε cash out τόσο στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και σε όλα τα παιχνίδια και να πληρωθούμε σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ!


ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved