Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι για την κορυφή της Superleague

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι για την κορυφή της Superleague

Το ντέρμπι των πρωτοπόρων της Superleague διεξάγεται σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός, μετά τη βαριά ήττα από την Τότεναμ για το Champions League, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη από τα μέσα της εβδομάδας με εκατέρωθεν «καρφιά» μέσω των social media, όμως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Ολυμπιακός ζητά τη νίκη που θα σβήσει το «στραπάτσο» στο Λονδίνο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ ψάχνει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Η σημερινή μάχη είναι οριακή για τους «ερυθρόλευκους» που στο ελληνικό πρωτάθλημα προέρχονται από την γκέλα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Η αλήθεια είναι πως η καρέκλα του Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να τρίζει, ενώ πολλοί λένε πως παίζει το ίδιο του το κεφάλι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει δίλημμα ως προς το αν θα επιλέξει τρεις κεντρικούς χαφ ή εάν θα προτιμήσει το 4-2-3-1, από το οποίο θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή του Βαλμπουενά. Σε ό,τι αφορά στον Μεριά, το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο και να ξεκινήσει στα στόπερ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, έμφαση στην τακτική έδωσε και ο Αμπέλ Φερέιρα στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Το κλίμα είναι φορτισμένο στον ΠΑΟΚ με την ομάδα να κάνει λόγο για «πάθος και πίστη» που αποτελούν τον οδηγό για το ντέρμπι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσες Μαρτίνες, με βοηθούς τους Ραούλ Καμπανέρο Μαρτίνεθ και Ινίγκο Πριέτο Λόπες ντε Κεραίν. Τέταρτος θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ στο VAR οι Ισπανοί Νταβίντ Μεντιέ Χιμένεθ και Χοσέ Καγιέγκο Γκαρσία. Ο Σάντσες Μαρτίνες είναι 36 ετών και φέτος έχει διαιτητεύσει 7 παιχνίδια της La Liga κι ένα στο Europa League. Η ευρωπαϊκή του εμπειρία δεν είναι πολύ μεγάλη, έχοντας μόλις δύο  ευρωπαϊκά παιχνίδια στην καριέρα του, καθώς έγινε διεθνής το 2017, αλλά μετρά 89 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα την τελευταία τετραετία.

Στο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος έκανε… παρέμβαση και ο Χοσέ Μουρίνιο, μιλώντας για τους δύο συμπατριώτες του Πορτογάλους προπονητές των δύο αντιπάλων: «Όταν δεν παίζουν εναντίον μου, θέλω να κερδίζουν οι Πορτογάλοι. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Πέδρο (Μάρτινς) θα παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ του Αμπέλ το Σαββατοκύριακο, είναι ένα ενδιαφέρον ντέρμπι για να παρακολουθήσει κάποιος... θα μπορούσε να λήξει με ισοπαλία», είπε χαρακτηριστικά!

Μαζί μας στο μεγάλο ντέρμπι θα είναι το Πάμε Στοίχημα που μας προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές, πριν από την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Διαβάζουμε το κουπόνι και στεκόμαστε στις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές, όπως είναι το «Στοίχημα χωρίς ισοπαλία», που δίνει απόδοση 1.28 για το «1» και 3.05 για το «2». Το «Συνολικά γκολ 3.5» δίνει 3.65 για το «Over» και 1.20 για το «Under», ενώ στο «Ακριβές σύνολο γκολ», το «ΑΚΡΙΒΩΣ 4 ΓΚΟΛ» δίνει απόδοση 6.35. Προχωρώντας στεκόμαστε στο «Λεπτό πρώτου γκολ», όπου το «21-30» δίνει 5.75 και στο «Ακριβές σκορ», όπου το «2-1» δίνει 7.00. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι η ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, με απόδοση 1.44, ενώ περισσότερο πιθανό να σκοράρει θεωρείται ο Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού με απόδοση 2.35, ενώ από τον ΠΑΟΚ πιθανότερο να βρει δίχτυα θεωρείται ο Κάρολ Σβιντέρσκι με απόδοση 3.10.

Στο συνδυαστικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ξεχωρίζουμε τις επιλογές: «Ο Ν. ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ OVER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ», με απόδοση 9.00, «ΛΕΠΤΟ 1ΟΥ ΓΚΟΛ 1-15 ΚΑΙ OVER 4.5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ 1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ», με απόδοση 6.50, το «ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 3-1, 1-1 Η' 1-2» που δίνει 3.50, ενώ για τους πιο τολμηρούς, ιδανική μοιάζει η επιλογή «Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 1ΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΓΚΟΛ 81-ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ» με απόδοση 21.00.

Tip: Δεν ξεχνάμε πως με την ανανεωμένη εφαρμογή OPAPP, όλοι εμείς που παίζουμε Πάμε Στοίχημα μπορούμε να κάνουμε cash out στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και να πληρωθούμε σε οποιοδήποτε πρακτορείο ΟΠΑΠ.


Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved