Βοηθά σε όλους τους τομείς

Βοηθά σε όλους τους τομείς

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τη Βαλένθια, αρωγός στην προσπάθεια αυτή θα είναι ο ανεβασμένος Ιωάννης Παπαπέτρου, που βοηθά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την καλύτερή του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα, επικράτησε 86-70 της περσινής φιναλίστ της διοργάνωσης, Αναντολού Εφές, έχοντας παράλληλα και την πιο πειστική του εικόνα φέτος στο αμυντικό σκέλος, κρατώντας μια φύσει επιθετική ομάδα στους 70 πόντους. Πολύ σημαντικά βοήθησε στην επικράτηση αυτή ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο διεθνής φόργουορντ παρουσιάζεται ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια μετά το μέτριο ξεκίνημα, κόντρα στην Αναντολού Εφές έκανε και ρεκόρ πόντων στη φετινή διοργάνωση με 14 και 5/8 σουτ εντός παιδιάς. Ο Παπαπέτρου ασφαλώς προσφέρει και σε άλλους τομείς, κυρίως στην άμυνα, κόντρα στην Εφές μάζεψε 3 ριμπάουντ και είχε και ένα μπλοκ, στα ριμπάουντ έφτασε το μέσο του όρο στα 4,3 ανά παιχνίδι. Καλοπληρωμένο το Over 4,5 ριμπάουντ για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, σε τιμή 2,10 στον ΟΠΑΠ.

Νωρίτερα στην Κωνσταντινούπολη η Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσει να «ξορκίσει» τους φετινούς της «δαίμονες» και να ξεκινήσει επιτέλους την ανοδική πορεία. Η τουρκική ομάδα κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στη διοργάνωση επί ημερών Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το ρεκόρ 1-5 από τα έξι πρώτα ματς φαντάζει απίστευτο. Η Φενέρ έκανε τέσσερις ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια και στην επιστροφή στην έδρα της έχασε και από τη Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με 79-76. Πήγαν έτσι… στράφι οι 29 πόντοι του Νάντο Ντε Κολό με 10/14 σουτ, ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει από το ως τώρα «ναυάγιο» της ομάδας του Ομπράντοβιτς. Με 22,3 πόντους από τα έξι πρώτα παιχνίδια, ο Ντε Κολό θα ηγηθεί ξανά της Φενέρ στο σκοράρισμα, είναι άκρως εφικτό να ξεπεράσει το όριο των 18,5 πόντων, σε τιμή 1,80 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:45): ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΠΑΓΕΡΝ: Ντε Κολό Over 18,5 πόντοι (1,80)
(21:30): ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Παπαπέτρου Over 4,5 ριμπ. (2,10)



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved