Μπάγερν – Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στο Μόναχο για τους ερυθρόλευκους

Μπάγερν – Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στο Μόναχο για τους ερυθρόλευκους

Την πιο δύσκολη εκτός έδρας αποστολή του στους ομίλους του Champions League έχει απόψε ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στο «Allianz Arena». Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:55, με το Πάμε Στοίχημα να προσφέρει δεκάδες επιλογές πονταρίσματος τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από «στραβοπάτημα» στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν κατόρθωσαν να νικήσουν την Ξάνθη στα Πηγάδια κι έμειναν στο 0-0, το βράδυ του Σαββάτου. Ακόμα μεγαλύτερο όμως ήταν το πάθημα της Μπάγερν στο πλαίσιο του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς οι παίκτες του Νίκο Κόβατς γνώρισαν βαριά ήττα στη Φρανκφούρτη από την τοπική Αϊντραχτ με 5-1. Ο ίδιος ο Κόβατς απολύθηκε από την ομάδα και οι Γερμανοί θα κατέβουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο.

oly

Το γεγονός μπορεί να είναι ελπιδοφόρο για τους Πειραιώτες, μπορεί όμως και να αποδειχθεί μπούμερανγκ και γι’ αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ προσεκτικός. Αναμένεται να «κατεβάσει» την ομάδα με τρία χαφ, υπολογίζοντας στον Βαλμπουενά με παράλληλες αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Τόσο ο Γάλλος, όσο και οι Γκερέρο, Μασούρας, που μπήκαν αλλαγή στο ματς με την Ξάνθη, αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα στο Μόναχο, όπως και οι Μεριά, Τοροσίδης και Μπενζιά. Εκτός αναμένεται να μείνει κάποιος από τους Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά.

Οι Γερμανοί προσπαθούσαν μέχρι τελευταία στιγμή πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μετά τις μεγάλες αλλαγές, να βρουν τα πατήματά τους. Πριν από δύο εβδομάδες άλλωστε στον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» τα βρήκαν σκούρα και δυσκολεύτηκαν μέχρι να κάμψουν τελικά την αντίσταση των Πειραιωτών με 2-3. Απόψε στην έδρα τους έχουν να αποδείξουν πως δεν είναι «τελειωμένη υπόθεση» μετά την «πεντάρα» στο εσωτερικό και την απόλυση Κόβατς, που πάντως έφυγε σαν φίλος, δηλώνοντας: «Νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση για το σύλλογο τη δεδομένη στιγμή».

oly1

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 36χρονος Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι, όπως ορίστηκε από την UEFA. Ο Πολωνός έχει «σφυρίξει» στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ, στην εκτός έδρας ήττα του με 2-0 από την Έστερσουντ στη Σουηδία τον Αύγουστο του 2017.

Το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις αποδόσεις τους, ενώ προσφέρονται οι Πόντοι Αξιολόγησης καθώς και οι αγορές «Πότε θα γίνει Over 2,5» και «Τελικό Αποτέλεσμα ή Over/Under 2,5». Πιο αναλυτικά, το «Πότε θα γίνει Over 2,5» προσφέρει απόδοση 4.60 στο «30:00-Λήξη 1ου ημιχρόνου», ενώ το «75:00-Λήξη αγώνα» προσφέρει 4.30. Αντίστοιχα το «Τελικό Αποτέλεσμα ή Over/Under 2,5» προσφέρει για το «1 Ή OVER 2.5» απόδοση 1.03, που είναι και η χαμηλότερη, ενώ η μεγαλύτερη είναι το 2.55 για το «X Ή UNDER 2.5».

Πολύ ενδιαφέρουσες και οι συνδυαστικές, με το Combo Bet «Ο Ρ. ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 1ΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 3-1» να δίνει 15.00, το «Ο Σ. ΓΚΝΑΜΠΡΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ, Η ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ» να δίνει 2.75 και το «ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-1, 2-2 Ή 3-2» να δίνει απόδοση 6.00. Εξίσου ενδιαφέρουσες και οι αποδόσεις για τους πόντους αξιολόγησης των παικτών με τον Μίλερ στο «Over 5.5», για παράδειγμα, να δίνει 1.80, τον Λεβαντόφκσι στο «Under 6.5» να δίνει 2.06 ή τον Βαλμπουενά στο «Over 2.5» να δίνει 1.80.

Οι επιλογές του Πάμε Στοίχημα είναι αμέτρητες, ενώ με τη δυνατότητα πονταρίσματος και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα κέρδη είναι περισσότερα και ευκολότερα.


Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved