ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Στην Τούμπα το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον σήμερα

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Στην Τούμπα το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον σήμερα

Το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής για την Super League 1 διεξάγεται σήμερα στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Οι Θεσσαλονικείς είναι το μεγάλο φαβορί, όμως ο Παναθηναϊκός έρχεται από μια σημαντική εκτός έδρας νίκης με 1-3 επί της Παναχαϊκής για το Κύπελλο και φαίνεται να έχει αποκτήσει την ορμή που χρειάζεται, ώστε όλα απόψε να είναι ανοιχτά.

Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν κάποια αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες, καθώς ο Μαουρίσιο δεν υπολογίζεται στα σχέδια του Άμπελ Φερέιρα, ενώ ο Γιώργος Δώνης μέχρι τελευταία στιγμή είχε ερωτηματικό στη συμμετοχή του Νορβηγού Ζαχίντ. Αντίθετα, ο Πολωνός επιθετικός του Δικεφάλου Κάρολ Σβιντέρσκι είναι το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ, καθώς διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και συγκαταλέγεται μεταξύ των 14 πιο παραγωγικών επιθετικών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ζαμπά και Ελ Καντουρί βρίσκονται από την Πέμπτη στη διάθεση του Φερέιρα καθώς ξεπέρασαν αμφότεροι τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν, ενώ εντός πλάνων είναι ο Λέο Ζαμπά που ξεπέρασε την μυική κάκωση που είχε στον αριστερό ημιτεντώδη.

ωωωω

Ο Παναθηναϊκός ελπίζει πως «ξόρκισε» τα προβλήματά του με την καλή εμφάνιση στην Πάτρα, κι ελπίζει σήμερα στην ανατροπή των προγνωστικών, ώστε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει κυρίως ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. «Υπομονή» για να αναπτυχθεί η ομάδα ζήτησε από όλους άλλωστε και ο Δώνης, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Παναχαΐκής, ζητώντας ουσιαστικά να πέσουν οι τόνοι.

ωωωωωωω

Διαιτητής στο ντέρμπι ορίστηκε από την ΚΕΔ να είναι ο Σλοβάκος Σλάβκο Βίντσιτς, με βοηθούς τους Τόμας Κλάντσνιτς, Αντράζ Κόβατσιτς. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 39χρονος ρέφερι θα βρεθεί στην Τούμπα, καθώς μόλις τον περασμένο Αύγουστο διαιτήτευσε ΠΑΟΚ-Άγιαξ (2-2), ενώ στην Ελλάδα είχε βρεθεί και πέρυσι, όταν «σφύριξε» το Ολυμπιακός-Μπέρνλι (3-1).

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του «τριφυλλιού» στη Θεσσαλονίκη κι έτσι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του στην «αφιλόξενη» όπως αναμένεται από πλευράς ατμόσφαιρας, Τούμπα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει συνολικά πάνω από 200 επιλογές για πονταρίσματα τόσο πριν την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επιλογές του κουπονιού για «συνολικά γκολ 2.5», με απόδοση 1.80 τόσο για το Over όσο και για το Under, ενώ στεκόμαστε και στην απόδοση «x» ημίχρονο και τελικό, με απόδοση 6.00. Το ποντάρισμα στο «Goal» δίνει 2.20, ενώ στο «No Goal» δίνει 1.53. Στο «Ακριβές σύνολο γκολ» πολύ καλή η απόδοση του «Ακριβώς 2 γκολ», ενώ στο «Λεπτό 1ου γκολ» στο «11-20», δίνει 4.50. Στην κατηγορία «Ακριβές σκορ», τη μικρότερη απόδοση δίνει το «2-0», με 4.75, την ώρα που το «1-1», δίνει 7.75.

Πολύ ενδιαφέροντα τα πονταρίσματα του κουπονιού στις «διπλές ευκαιρίες» και στην ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο κόρνερ, με τον ΠΑΟΚ να δίνει 1.30 και τον Παναθηναϊκό στο 2.80. Το «Λεπτό 1ου Γκολ (3-way) δίνει 1.73 στο «0-30», 2.15 για το «31-90» και 10.00 για την επιλογή «Κανένα γκολ».

Όσον αφορά τους σκόρερ, Κάρολ Σβιντέρσκι με 1.87 και Τσούμπα Ακπόμ με 2.05 είναι οι επικρατέστεροι για τον ΠΑΟΚ, ενώ για τον Παναθηναϊκό θεωρείται πιθανότερο να σκοράρει ο Φεντερίκο Μακέντα με 4.25.


Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved