Τα μεγάλα παιχνίδια ξεκινούν – Έτσι διαμορφώνονται οι αποδόσεις στο στοίχημα!

Τα μεγάλα παιχνίδια ξεκινούν – Έτσι διαμορφώνονται οι αποδόσεις στο στοίχημα!

Στο ξεκίνημα κάθε ποδοσφαιρικής σεζόν έχω αυτήν την απερίγραπτα γλυκιά προσμονή να παρακολουθήσω τους αγώνες των αγαπημένων μου ομάδων.

Κάθε πρωτάθλημα αρχίζει με όνειρα και ελπίδες ότι φέτος θα καταφέρω να προβλέψω τους παίκτες και τους συλλόγους που θα ξεχωρίσουν πριν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Με διαπερνά μια ανεξήγητη ικανοποίηση να ψάχνω πίσω από τις λέξεις και τις αποδόσεις για να ανακαλύψω, όχι μόνο το ποιοι θα καταλάβουν τις θέσεις που οδηγούν στα Κύπελλα Ευρώπης, αλλά και το ποιος θα αποτύχει να διατηρηθεί στο βαθμολογικό πίνακα της πρώτης κατηγορίας.

Πρόκειται για μία εξίσωση για δυνατούς λύτες, καθώς μία μεταγραφή, ένας τραυματισμός, μία σημαντική νίκη ή κάποια απρόσμενη ήττα μπορεί να αλλάξει εύκολα ένα -κατά τα άλλα- αναμενόμενο αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό, κάθομαι με τις ώρες και αφιερώνω το χρόνο μου στο να διαβάζω τις ειδήσεις στο διαδίκτυο, κοιτάζοντας παράλληλα τις αποδόσεις των ομάδων.

Ας δούμε για παράδειγμα τι συμβαίνει στα αγαπημένα μου ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:

Στην περίφημη Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας για δεύτερη διαδοχική σεζόν, βρίσκεται σε έναν όμιλο του Champions League όπου θα αγωνιστεί μάλλον μέτριας δυναμικής ομάδες. Η Λίβερπουλ έφθασε πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του κορυφαίου αγγλικού ποδοσφαιρικού συστήματος, έχοντας δύο από τους καλύτερους επιθετικούς αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη, τους Σαλάχ και Μανέ, αλλά και έναν από τους καλύτερους αμυντικούς, τον Βίρτζιλ  Φαν Ντάικ.

Στη Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ πέρυσι και στέφθηκε πρωταθλήτρια Γερμανίας για 7η σερί χρονιά, διαθέτει στο ρόστερ της τον Πολωνό «κίλερ», Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, και θέλει να κατακτήσει το Chanmpions League για 6η φορά στην ιστορία της. Η Ντόρτμουντ, από την άλλη, φαίνεται να έχει αμυντικές αδυναμίες, παρότι ο Τζέιντον Σάντσο κάνει… παπάδες στην επίθεση.

Τέλος στη Serie A, η Γιουβέντους μοιάζει ανίκητη, καθώς κατέκτησε τον όγδοο συνεχόμενο τίτλο της στο Καμπιονάτο, ενώ διαθέτει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση. Από την άλλη, η Νάπολι δεν κατάφερε να απειλήσει την κυριαρχία της Γιουβέντους την προηγούμενη σεζόν, αλλά φαίνεται έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Διαθέτει, μάλιστα, τον επιθετικό οίστρο του Μεξικανού εξτρέμ, Ιρβινγκ Λοσάνο και του Ισπανού στράικερ, Φερνάντο Γιορέντε...

Πώς, όμως, διαμορφώνονται οι στοιχηματικές αποδόσεις; Ποιοι είναι οι παράγοντες που τις επηρεάζουν; Όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω άκρως επεξηγηματικό βίντεο του ΟΠΑΠ ξεχωρίζουν δύο μεγάλες κατηγορίες μεταβλητών. Η πρώτη έχει να κάνει με τα νέα και τις εξελίξεις που αφορούν στις ομάδες, όπως η βαθμολογία, η φόρμα των παιχτών, οι πιθανοί τραυματισμοί, οι τιμωρίες - δηλαδή πληροφορίες σαν κι αυτές που διάβασες στις προηγούμενες γραμμές, ενώ η δεύτερη σχετίζεται με τις μεταβολές της διεθνούς στοιχηματικής αγοράς, οι οποίες επηρεάζουν φυσικά και την ελληνική αγορά.

Μάθε τον ΟΠΑΠ - Πώς διαμορφώνονται οι αποδόσεις στο Πάμε Στοίχημα;


Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved