Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής Πρέμιερ Λιγκ

Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής Πρέμιερ Λιγκ

Με ένα «καυτό» ντέρμπι θα… πνίξω τον πόνο της επιστροφής από τις καλοκαιρινές διακοπές αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναφέρομαι φυσικά στη μονομαχία της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ, Λίβερπουλ, με τη φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ, Άρσεναλ. Αν και η Πρέμιερ Λιγκ προσφέρει παραδοσιακά σε κάθε αγωνιστική πολύ δυνατές αναμετρήσεις, η φετινή διοργάνωση ξεκινά με δύο πολύ σημαντικές αλλαγές, οι οποίες προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους επερχόμενους αγώνες του Πρωταθλήματος Αγγλίας.

Η πρώτη αφορά στη χρήση του VAR σε όλα τα γήπεδα, με χαρακτηριστικό ότι όλα όσα βλέπει ο διαιτητής θα τα βλέπουν πλέον και οι φίλαθλοι από τις μεγάλες οθόνες των γηπέδων και η δεύτερη έχει να κάνει με τη διπλή χειμερινή διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην υπεραιωνόβια ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να πάρουν λίγες ανάσες παραπάνω οι ποδοσφαιριστές των βρετανικών ομάδων.

Τι θα γίνει, όμως, στην πολυαναμενόμενη αναμέτρηση των Κόκκινων με τους Κανονιέρηδες;

Μπορεί η Λίβερπουλ να θεωρείται ως ένα από τα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος, όπως και η επικρατέστερη για να κερδίσει τον επικείμενο αγώνα βάσει των αποδόσεων που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ωστόσο οι παίχτες του Ουνάι Εμέρι έχουν κάνει πολύ δυναμικό ξεκίνημα στη διοργάνωση, καθώς σημείωσαν τη δεύτερη σερί νίκη τους στην έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά, έπειτα από δέκα χρόνια! Έχοντας νικήσει την Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και την Μπέρνλεϊ, με πρωταγωνιστές των τερμάτων τους Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ, η Άρσεναλ διαθέτει το απαραίτητο ψυχολογικό αβαντάζ για να μπορέσει να μπει δυναμικά και στο καυτό Άνφιλντ.

ompamegiangk

Αν και ο Γκαμπονέζος ποδοσφαιριστής των Κανονιέρηδων φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός το οποίο με κάνει να «γλυκοκοιτάζω» το ειδικό στοίχημα που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ, που θέλει τον επιθετικό της Άρσεναλ να ανοίγει το χορό των γκολ και το ακριβές σκορ να διαμορφώνεται στο 2-3, δεν μπορώ να αγνοήσω και τις εξαιρετικές επιδόσεις των Σαλάχ και Μανέ της Λίβερπουλ, οι οποίοι στις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας τους, με τις Νόργουιτς, Τσέλσι και Σαουθάμπτον, κατάφεραν να πετύχουν εντυπωσιακά τέρματα και να… ανοίξουν λογαριασμό από νωρίς στη φετινή διοργάνωση.

«Καυτά» σενάρια

Επομένως, τα συνδυαστικά σενάρια με τις πολύ καλές αποδόσεις που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, τα οποία θέλουν από τη μία τον Σαλάχ να σκοράρει πρώτος και το ακριβές σκορ του αγώνα να είναι 1-2 και από την άλλη τον Μανέ να σκοράρει πρώτος και τη Λίβερπουλ OVER 6.5 με κόρνερ, αποτελούν δύο, επίσης, πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι το Αγγλικό Πρωτάθλημα με έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να απολαμβάνω ένα πλούσιο θέαμα από γκολ, που με κάνει να αγωνιώ μέχρι και το τελευταίο λεπτό των αναμετρήσεων.

salah

Πόσα γκολ, όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ; Ποια θα είναι η ομάδα που θα σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και ποιο μπορεί να είναι το ακριβές σκορ της πολυαναμενόμενης αναμέτρησης; Θα καταφέρουν να σκοράρουν Σαλάχ και Μανέ ή θα δούμε τον Ομπαμεγιάνγκ να κάνει την «έκπληξη»; Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η αναμέτρηση στο Άνφιλντ, καθώς και το πώς θα διαμορφωθούν τα αποτελέσματα στα ειδικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, το Αγγλικό Πρωτάθλημα θα με κάνει να ξεχάσω πολύ πιο γρήγορα την… παραλία και τα ηλιοβασιλέματα.


Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved