Champions League: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, στον δρόμο των αστεριών

Champions League: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, στον δρόμο των αστεριών

Η μεγάλη ώρα για τις δυο ελληνικές ομάδες που διεκδικούν την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League έφτασε. 

Τα… ψέματα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, τελειώνουν καθώς Άγιαξ και Μπασακσεχίρ τους περιμένουν για… μάχες, με φόντο την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA. Μάλιστα, από τη Δευτέρα οι δυο ομάδες έχουν μάθει και ποιος θα βρεθεί στον δρόμο τους, αν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ – Καραμπάχ, ενώ ο Ολυμπιακός τον νικητή του ζευγαριού Πόρτο – Κράσνονταρ.

Ο δρόμος του «δικεφάλου του Βορρά» και των Πειραιωτών, βέβαια, μόνο… στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι, όμως, «ασπρόμαυροι» και «ερυθρόλευκοι», δείχνουν αποφασισμένοι για την υπέρβαση και την πρόκριση. Ειδικότερα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ, η Τούμπα αναμένεται κατάμεστη. Όπως κατάμεστα αναμένεται να είναι και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ από τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα που είναι αποφασισμένοι να ποντάρουν στα 14 συνδυαστικά στοιχήματα, επτά ανά αγώνα, που προσφέρονται για τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Champions League.

Γκολ στην κατάμεστη Τούμπα

Πρώτος χρονικά θα ριχτεί στη μάχη ο ΠΑΟΚ, που για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια θα βρει απέναντί του τον Άγιαξ. Την ομάδα που πέρσι άφησε… άφωνη όλη την Ευρώπη φτάνοντας στα ημιτελικά του Champions League, η οποία όμως έχασε αρκετούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές της (Ντε Λιχτ, Ντε Γιόνγκ) αλλά σίγουρα έχει τη φιλοδοξία να φτάσει ξανά ψηλά στη διοργάνωση. Στην Τούμπα το βράδυ της Τρίτης δεν θα πέφτει… καρφίτσα αφού ανακοινώθηκε sold out και το σίγουρο είναι πως οι 28.703 θεατές θα δουν γκολ. Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα αν θέλει να έχει τύχη στις διπλές αναμετρήσεις με τον «Αίαντα», θα πρέπει να βρει δίχτυα. Την ίδια ώρα, οι Ολλανδοί είναι ομάδα επιθετική από τη φύση τους, σκόραραν σε όλα τα φιλικά τους παιχνίδια και στα δυο επίσημα που έχουν δώσει ως τώρα και προφανώς στόχος τους είναι να το κάνουν και κόντρα στον ΠΑΟΚ για να γίνουν φαβορί για την πρόκριση.

Ιδιαίτερα σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα, θα είναι το ποιος θα σκοράρει πρώτος. Ο ΠΑΟΚ στηρίζει πολλά σε αυτό στο… βαρύ «πυροβολικό» του, τον Τσούμπα Άκπομ, ενώ ο Άγιαξ ευελπιστεί να βρει σκοράρισμα από τον Ντούσαν Τάντιτς. Όποια ομάδα καταφέρει να ανοίξει το σκορ θα έχει και το προβάδισμα για τη νίκη, κι αυτός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που μπορούν να τον βρουν με αυξημένες αποδόσεις. Η μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων, πάντως, δείχνει ένα ματς με πολλά γκολ που μπορεί να τελειώσει με σκορ 2-1, 2-2 ή 1-2. Συνδυασμός που βρίσκεται κι αυτός ανάμεσα στα επτά combo bets που προσφέρονται στο Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άγιαξ.

«Κλειστή»… μονομαχία στην Πόλη

Ένα 24ωρο αργότερα, ο Ολυμπιακός θα γίνει η δεύτερη ελληνική ομάδα που θα προσπαθήσει να περάσει ένα ακόμα εμπόδιο στον… δρόμο για το σεντόνι με τα αστέρια. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στην Κωνσταντινούπολη τη Μπασακσεχίρ, έχοντας ήδη περάσει έναν προκριματικό γύρο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα παίξει για το καλύτερο δυνατό στην Τουρκία, χωρίς να έχει και το άγχος για την ευρωπαϊκή της συνέχεια, αφού μετά τις αλλαγές της UEFA για το μονοπάτι των μη πρωταθλητών στα προκριματικά του Champions League, οι Πειραιώτες εξασφάλισαν ήδη την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League – σε περίπτωση αποκλεισμού – μετά την πρόκριση επί της Βιτόρια Πλζεν. Σε αντίθεση, πάντως, με τον αγώνα του ΠΑΟΚ, ο αγώνας στην Πόλη αναμένεται να είναι πιο «κλειστός».

Οι Τούρκοι σίγουρα βασίζουν πολλά στο επιθετικό τους ταλέντο, στην παρουσία του σούπερ σταρ Ρομπίνιο και στον Ντεμπά Μπα, γνωρίζουν όμως πως δεν εμπνέουν μεγάλη εμπιστοσύνη αμυντικά. Αυτό θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί και ο Ολυμπιακός, με όπλο του τις στημένες φάσεις όπως έκανε και στον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάνω από 4,5 κόρνερ στον αγώνα τότε έχουν αυξημένες πιθανότητες να σκοράρουν και να φύγουν νικητές από το «Fatih Terim». Ένας συνδυασμός που μπορεί να φέρει και αυξημένα… κέρδη σε όσους τον επιλέξουν από τον πίνακα των combo bets του Πάμε Στοίχημα, για την πρώτη «μάχη» των Πειραιωτών με την τουρκική ομάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση, νίκης του Ολυμπιακού, είναι πολύ πιθανό και ένα σκορ 0-1, το οποίο επίσης μπορεί να επιλέξει κανείς μαζί το 1-0 ή το 1-1 από τα επτά συνδυαστικά στοιχήματα που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός.


Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved