Τελικός Copa America με Βραζιλία vs Περού: Είναι η εκδίκηση ένα πιάτο που τρώγεται κρύο;

Τελικός Copa America με Βραζιλία vs Περού: Είναι η εκδίκηση ένα πιάτο που τρώγεται κρύο;

Είναι η εκδίκηση ένα πιάτο που τρώγεται κρύο; Την απάντηση θα μας τη δώσει το Περού στον μεγάλο τελικό του Copa America την Κυριακή (7/7, 23:00), όταν και θα κληθεί να αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά τη Βραζιλία, ελπίζοντας ότι δεν θα επαναληφθεί ο… εφιάλτης του συντριπτικού 5-0 της φάσης των ομίλων.

Η ομάδα του Αργεντινού προπονητή, Ρικάρντο Γκαρέκα, πήρε τελικά τη ρεβάνς από την τελευταία τροπαιούχο του κυπέλου Αμερικής, Χιλή και κατάφερε να γράψει ιστορία με τη νίκη της, καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια, που η εθνική ομάδα του Περού επιτυγχάνει να φθάσει στον τελικό του Copa America. Την τελευταία φορά, μάλιστα, το 1975, οι Περουβιανοί βρέθηκαν στην πρώτη θέση της διοργάνωσης, έπειτα από τις δύο νίκες που σημείωσαν στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια με την Κολομβία.

Μπορεί, λοιπόν, η «Ρόχα», η οποία είχε αποκλείσει τους «Ίνκας» στα ημιτελικά το 2015, να ήταν για τους περισσότερους το μεγάλο φετινό φαβορί που θα αντιμετώπιζε τη διοργανώτρια «Σελεσάο» στην αυλαία του λατινικού τουρνουά, ωστόσο οι Περουβιανοί δεν είχαν πει, όπως φάνηκε, την τελευταία τους κουβέντα. Με «μπροστάρη» τον έμπειρο επιθετικό Πάολο Γκερέρο, ο οποίος κι έγινε ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της διοργάνωσης με 13 τέρματα, το Περού «συνέτριψε» τη Χιλή με τρία γκολ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, πηγαίνοντας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!

Σελεσάο εναντίον Ρόχα

Η έκπληξη του φετινού τουρνουά θα διεκδικήσει για τρίτη φορά στην ιστορία της, μετά το 1939 και το 1975, το πολυπόθητο κύπελο απέναντι στη Βραζιλία, η οποία έχει σηκώσει το τρόπαιο, όλες τις φορές που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Copa America. Σύμφωνα, πάντως, με τα ειδικά στοιχήματα, που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, η «Σελεσάο» είναι η επικρατέστερη να κερδίσει το τουρνουά βάσει των σεναρίων νίκης με πρόκριση στην κανονική διάρκεια ή την παράταση. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες μόνο στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ τη χαμηλότερη απόδοση εμφανίζει η νίκη του Περού στην παράταση.

Επίσης, ο Κουτίνιο είναι ο παίχτης που θεωρείται ως ο επικρατέστερος να ανοίξει το χορό των γκολ, χαρίζοντας στη Βραζιλία τη νίκη στον τελικό της διοργάνωσης και ακολουθεί ο συμπαίκτης του Ζεσούς με το ακριβές σκορ να είναι το 2-1. Εγώ, πάλι, παραδοσιακά ποντάρω ότι το ματς θα ξεκινήσει βρίσκοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στο πρώτο ημίχρονο και ότι το παιχνίδι θα πάρει «φωτιά» στο δεύτερο μέρος, όπου θα σημειώνουν γκολ, τόσο η Βραζιλία, όσο και το Περού.

δσγδσγ

Πόσα γκολ, όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στον μεγάλο τελικό του Copa America και πόσα οφσάιντ; Πόσες κίτρινες και πόσες κόκκινες κάρτες θα δείξει ο διαιτητής; Ποια ομάδα θα κερδίσει τη σέντρα; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα συμβεί στον αγώνα: Πλάγιο άουτ, ελεύθερο λάκτισμα, κόρνερ ή γκολ; Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας και από τα αποτελέσματα που θα σημειωθούν τελικά στα εκατοντάδες συνδυαστικά ειδικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναμέτρηση θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού οι τεχνικοί Αντενόρ Λεονάρντο Μπάτσι και Ρικάρντο Γκαρέκα είναι έτοιμοι να τα παίξουν όλα για όλα, προκειμένου να καταφέρουν να οδηγήσουν τους παίχτες τους στην κατάκτηση του πολυπόθητου κυπέλλου Αμερικής.


Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
Euroleague: Το κάρφωμα του Λεσόρ και η ασίστ του Ουίλιαμς Γκος στο Top 10 των Game 4 (video)
Euroleague: Το κάρφωμα του Λεσόρ και η ασίστ του Ουίλιαμς Γκος στο Top 10 των Game 4 (video)
Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved