Βραζιλία-Αργεντινή: Θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό του Copa America στα 90 λεπτά;

Βραζιλία-Αργεντινή: Θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό του Copa America στα 90 λεπτά;

Το όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου, μαζί και το δικό μου, γίνεται πραγματικότητα τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η Βραζιλία και η Αργεντινή συναντώνται στις 03:30 ώρα Ελλάδας στον πρώτο ημιτελικό του Copa America για το πλέον κλασικό ντέρμπι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Αν και οι εμφανίσεις των δύο αντιπάλων στη διοργάνωση ήταν μέχρι στιγμής απογοητευτικές, το ντέρμπι των «αιωνίων» της λατινικής Αμερικής αξίζει το ξενύχτι σου, αφού μιλάμε για το απόλυτο clasico σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Αυτός είναι και ο λόγος που το μυαλό μου ταξιδεύει ήδη στο κατάμεστο Εστάντιο Μινεϊράο της πόλης Μπέλο Οριζόντε και στην… ηχώ των συνθημάτων που θα ανταλλάσσουν στις εξέδρες οι φίλαθλοι της «Σελεσάο» και της «Αλμπισελέστε», κατά τη διάρκεια της sold-out αναμέτρησης των 60.000 εισιτηρίων.

Μπορεί στο βραζιλιάνικο στάδιο να αναμένεται ότι δεν θα πέφτει... καρφίτσα, κοσμοσυρροή ωστόσο συνάντησα και στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ της γειτονιάς μου, όπου οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούμε να ποντάρουμε σε 17 συνδυαστικά στοιχήματα με πολύ καλές αποδόσεις! Και πώς να μην είναι γεμάτα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, αφού οι αγωνιστικές επιδόσεις της Βραζιλίας και της Αργεντινής μέχρι στιγμής είναι τέτοιες, οι οποίες εκτός του ότι κάνουν την πρόβλεψη για το ακριβές σκορ του αγώνα πιο δύσκολη, αφήνουν και ανοικτά όλα τα σενάρια σχετικά με το ποια ομάδα θα είναι τελικά αυτή που θα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Τα προγνωστικά, ωστόσο, δείχνουν ότι η πρόκριση θα κριθεί στα 90 λεπτά και όχι στην παράταση ή στα πέναλτι.

γδφγφ

Σύμφωνα, πάντως, με τα μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, η «Σελεσάο» είναι η εθνική ομάδα που θεωρείται ως η επικρατέστερη για να κατακτήσει το Copa America, ακολουθούμενη από την Αργεντινή και τη Χιλή. Η Βραζιλία, βέβαια, προκρίθηκε μετά κόπων και βασάνων στα ημιτελικά του Copa America, επικρατώντας της Παραγουάης στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3, ενώ η Αργεντινή φαίνεται ότι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της στο γρασίδι, λίγο πριν την εκπνοή της διοργάνωσής, καθώς επικράτησε εύκολα με 2-0 επί της Βενεζουέλας στο Μαρακανά.

Μέσι ή Κουτίνιο;

Μπορεί η διοργανώτρια να μην υπολογίζει στο μεγάλο αστέρι της εθνικής, τον Νεϊμάρ, αγωνίζεται ωστόσο, έχοντας στο πλάι της το βραζιλιάνικο κοινό της, αλλά και τον φορμαρισμένο Φιλίπε Κουτίνιo, ο οποίος εκτιμάται ότι θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα, φέρνοντας τη «Σελεσάο» ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση και στο πρώτο τρόπαιο σε Copa America, ύστερα από 12 χρόνια.

Από την άλλη μεριά, βλέπω μία Αργεντινή να διαθέτει έναν Λιονέλ Μέσι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, έχοντας μάλιστα ως ο κορυφαίο παίκτη της εθνικής ομάδας, όχι κάποιον επιθετικό, αλλά τον τερματοφύλακα, Φράνκο Αρμάνι, ο οποίος πραγματοποιεί καίριες αποκρούσεις σε κάθε ματς. Ο 32χρονος σταρ της «στρογγυλής θεάς», ωστόσο, θεωρείται, επίσης, ως ένας από τους παίχτες του πολυαναμενόμενου ντέρμπι, που μπορεί να ανοίξει το χορό των γκολ της πρώτης ημιτελικής φάσης.

γδγ

Λίγες ώρες έχουν απομείνει, λοιπόν, πριν μάθω το νικητή, που θα προκριθεί στον τελικό της σπουδαίας διοργάνωσης με αντίπαλο τη Χιλή ή το Περού. Πόσα γκολ, όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο απόλυτο clasico του Copa America και πόσα οφσάιντ; Θα σημειωθεί κάποιο τέρμα το πρώτο δεκαπεντάλεπτο; Πόσες κόκκινες κάρτες θα δείξει ο διαιτητής στο πρώτο τέταρτο του αγώνα; Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα 17 συνδυαστικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ με πολύ καλές αποδόσεις στα οποία λέω να ποντάρω, προκειμένου να αυξήσω ακόμα περισσότερο την αγωνία μου για την έκβαση της sold-out αναμέτρησης στο κατάμεστο Εστάντιο Μινεϊράο.

 


Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved