Αταλάντα non stop

Αταλάντα non stop

Η Αταλάντα προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου, έχει την ευκαιρία απόψε με νίκη επί της ελλιπούς Ουντινέζε να βρεθεί μόνη στην τέταρτη θέση, που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ευκαιρία να πιάσει κορυφή για πρώτη φορά φέτος η Γαλατασαράι

Η Αταλάντα συνεχίζει να εντυπωσιάζει την ποδοσφαιρική Ιταλία, η πιο θεαματική ομάδα της χώρας με τη νίκη 2-1 επί της Φιορεντίνα την Πέμπτη, πέρασε στον τελικό του κυπέλλου. Η ομάδα του Τζαμπιέρο Γκασπερίνι παίζει το πιο παραγωγικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο στη χώρα και δικαίως εγείρει αξιώσεις ακόμα και να βρεθεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει την ευκαιρία απόψε κερδίζοντας την Ουντινέζε, να βρεθεί μόνη στην τέταρτη θέση, εκμεταλλευόμενη την χτεσινή ήττα της Μίλαν από την Τορίνο. Η Ουντινέζε ταξίδεψε στο Μπέργκαμο με σημαντικές ελλείψεις στην άμυνα, η Αταλάντα μπορεί να βρει τη νίκη και με ευρύ σκορ, στο 1,80 στον ΟΠΑΠ ο συνδυασμός άσου και Over 2,5.

Στην τουρκική Super Ligi η Γαλατασαράι, το μεγάλο όνομα της χώρας, έχει την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή. Την Κυριακή έγινε η μεγάλη έκπληξη, η Μπασακσεχίρ συνέχισε το ντεφορμάρισμα, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη και ηττήθηκε με 2-0 από τη Γκιοζτέπε, που παλεύει για να μείνει στην κατηγορία. Ετσι η Μπασακσεχίρ έμεινε στους 62 βαθμούς και η Γαλατασαράι, που προέρχεται από τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς, έχει την ευκαιρία να την πιάσει στην κορυφή. Αντίπαλος η αδιάφορη Κόνιασπορ, που βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας, η Γαλατασαράι πληρώνει 1,55 στον ΟΠΑΠ για να κάνει το διπλό που θα τη φέρει στην πρώτη θέση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(20:00): ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1 & Over 2,5 (1,80)
(20:00): ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: 2 (1,55)



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved