Με Ντε Κολό και Λάρκιν

Με Ντε Κολό και Λάρκιν

Ναντό Ντε Κολό και Σέιν Λάρκιν ήταν οι πρωταγωνιστές των εκτός έδρας νικών για ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές στα ματς της Τετάρτης, μπορούν να ηγηθούν ξανά για την πρόκριση των ομάδων τους στο Final-4 της Βιτόρια.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας και βρίσκεται μία νίκη μακριά από το Final-4, επικράτησε στο τρίτο ματς της Μπασκόνια με 84-77. Στην ίδια έδρα που θα γίνει το Final-4, οι Μοσχοβίτες διεκδικούν από τώρα να τελειώσουν τη σειρά κόντρα στην Μπασκόνια, στην προσπάθεια αυτή καθοριστικό ρόλο θα παίξει και πάλι ο Νάντο Ντε Κολό. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, που διάγει μια σχετικώς μέτρια σεζόν για τα δεδομένα του, βγήκε μπροστά στο τρίτο ματς, πέτυχε 28 πόντους με 9/15 σουτ και οδήγησε την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στην επικράτηση. Το όριο είναι σχετικά χαμηλά, στους 14,5 πόντους, μπορεί να το ξεπεράσει σε τιμή 1,85 στον ΟΠΑΠ.

Στη Βαρκελώνη η Αναντολού Εφές προσέφερε την Τετάρτη ένα μοναδικό σόου, συντρίβοντας με 102-68 την Μπαρτσελόνα και ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας. Η τουρκική ομάδα είχε στις τάξεις της έναν απίστευτο Σέιν Λάρκιν, ο Αμερικανός γκαρντ εξερράγη και με 30 πόντους με 11/12 σουτ οδήγησε την Εφές στην επικράτηση. Η Αναντολού Εφές στοχεύει από τώρα στην πρόκριση στο Final-4 της Βιτόρια, ο Σέιν Λάρκιν γενικώς όταν αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα… «αφιονίζεται», στα 5 φετινά παιχνίδια με αντίπαλο τους Καταλανούς έχει πετύχει 104 πόντους, μέσο όρο δηλαδή 20,8. Το όριο είναι μόλις στους 13,5 πόντους, το ξεπερνά άνετα σε απόδοση 1,85 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:30): ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ντε Κολό Over 14,5 π. (1,85)
(22:00): ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΝΑΝΤ. ΕΦΕΣ: Λάρκιν Over 13,5 π. (1,85)



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved