Με Καλάθη και Τζέιμς

Με Καλάθη και Τζέιμς

Εξαιρετική η χτεσινή ημέρα με το απόλυτο στις προβλέψεις για τα όρια πόντων των Νικόλα Μιλουτίνοφ και Τζόρνταν Μίκι. Στην ίδια «γραμμή» και οι αποψινές προβλέψεις, με τους Νικ Καλάθη και Μάικ Τζέιμς «αρωγούς» στην προσπάθεια για νίκη Παναθηναϊκού και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά από τρεις ακόμα ήττες εκτός έδρας έχει περιορισμένες ελπίδες για να προλάβει την πρώτη οκτάδα των πλέι-οφ, στο ματς με την ισχυρή φέτος Αναντολού Εφές παίζει ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί. Οι Πράσινοι, που στερούνται των υπηρεσιών των δύο σούτινγκ γκαρντ τους, Κιθ Λάνγκφορντ και Νίκου Παππά, θα ψάξουν λύσεις στο σκοράρισμα από άλλους παίκτες, με πρώτη επιλογή τον Νικ Καλάθη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πετυχαίνει 11,3 πόντους κατά μέσο όρο στη φετινή Ευρωλίγκα ενώ ήταν «διψήφιος» σε 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια. Το όριο πόντων προσφέρεται στους 12,5 και ο Καλάθης μπορεί να το ξεπεράσει, σε τιμή 1,80 στον ΟΠΑΠ.

Φαβορί στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια η Αρμάνι Μιλάνο, η νίκη επί της Ζάλγκιρις ανέβασε τους Ιταλούς σε ρεκόρ 9-11 και το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα είναι εκ των ουκ άνευ για επικράτηση, για να μπει γερά εκ νέου στο κόλπο για την οκτάδα. Και στην προσπάθεια αυτή και πάλι ηγέτης της Αρμάνι θα είναι ο Μάικ Τζέιμς, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει διψήφιο αριθμό πόντων σε όλα τα φετινά ματς στην Ευρωλίγκα και στα τέσσερα τελευταία έχει ξεπεράσει σε όλα τους 20 πόντους. Το όριο πόντων προσφέρεται στους 18,5 και ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να το καλύψει, σε τιμή 1,72 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:30): ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΝ. ΕΦΕΣ: Καλάθης Over 12,5 π. (1,80)
(22:00): ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΑΡΜΑΝΙ: Τζέιμς Over 18,5 π. (1,72)



Παναθηναϊκός AKTOR - Εφές: Η "13" στο... πόδι δυο ώρες πριν από το ματς
Παναθηναϊκός AKTOR - Εφές: Η "13" στο... πόδι δυο ώρες πριν από το ματς
Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR - Αναντολού Εφές: Στο ΟΑΚΑ οι Πρωταθλητές Ευρώπης
Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR - Αναντολού Εφές: Στο ΟΑΚΑ οι Πρωταθλητές Ευρώπης
Super League: Δεν ασχολήθηκε με το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ο Λανουά | Η ανάλυσή του
Super League: Δεν ασχολήθηκε με το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ο Λανουά | Η ανάλυσή του
Θρήνος στην Αργεντινή: Πέθανε ο «μαέστρος» και παγκόσμιος πρωταθλητής του 1978, Λουίς Γκαλβάν
Θρήνος στην Αργεντινή: Πέθανε ο «μαέστρος» και παγκόσμιος πρωταθλητής του 1978, Λουίς Γκαλβάν
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved