Under στην Πόλη, Over στη Μαδρίτη

Under στην Πόλη, Over στη Μαδρίτη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η δράση στην Ευρωλίγκα, τρία ματς στο αποψινό μενού. Από τα δύο προκύπτουν καλές επιλογές για ποντάρισμα στα Under/Over πόντων, με τους αγώνες Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις και Ρεάλ-Ολυμπιακός να είναι στο επίκεντρο.

Η Φενέρμπαχτσε προέρχεται από τη μόλις δεύτερη ήττα της σεζόν, στην παράταση έχασε από την Κίμκι στη Μόσχα με 84-78, πληρώνοντας τις κακές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Ισως να πρόκειται για το πρώτο ντεφορμάρισμα στη σεζόν για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς είχε ηττηθεί νωρίτερα για το τουρκικό πρωτάθλημα ξανά στην παράταση, με 83-78 από την Μπάνβιτ. Στα δύο αυτά παιχνίδια η Φενέρμπαχτσε σκόραρε 72 και 66 πόντους αντίστοιχα (στα 40λεπτα ασφαλώς), εμφανίζοντας μια επιθετική κόπωση. Από ακόμα χειρότερη… επιθετική κόπωση προέρχεται η Ζάλγκιρις, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πληρώνει στα τελευταία παιχνίδια τις απουσίες αλλά και την ανετοιμότητα παικτών-κλειδιά που προέρχονται από τραυματισμούς, στις τρεις διαδοχικές ήττες από Εφές (58-79), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (79-84) και Γκραν Κανάρια (66-73) έχει μείνει σε πολύ χαμηλό μέσο όρο πόντων. Εκτιμούμε ότι το όριο των 155,5 πόντων δεν θα ξεπεραστεί, στο 1,85 η απόδοση στον ΟΠΑΠ.

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, όντας φαβορί στα προγνωστικά, με τους Ερυθρόλευκους να ταξιδεύουν στην Ισπανία χωρίς τον φετινό τους MVP, Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ έμεινε στην Ελλάδα λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και η εναπομείνασα φροντ-λάιν του Ολυμπιακού θα έχει πολλά προβλήματα κόντρα στους θηριώδεις Γκουστάβο Αγιόν και Εντι Ταβάρες. Και ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή για να περιορίσει την επίθεση της Ρεάλ, η οποία εντός έδρας έχει σκοράρει σε όλα τα ματς πλην ενός από 88 πόντους και άνω. Ο εντός έδρας μέσος όρος πόντων της Ρεάλ ανέρχεται στους 91,4, το αμυντικό παθητικό στους 75,6. Το όριο είναι στους 161,5 πόντους στον ΟΠΑΠ και μπορεί να ξεπεραστεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:45): ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Under 155,5 π. (1,85)
(22:00): ΡΕΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Over 161,5 π. (1,85)



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved