Ρισκάροντας στο Φάληρο

Ρισκάροντας στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με 2-0, 3-1 ή με τρία γκολ διαφορά για να «κλέψει» στο φινάλε την πρόκριση από τη Μίλαν, θα παρθούν ρίσκα στο Φάληρο. Ασος πρόκρισης για την Μπεσίκτας με αντίπαλο τη Μάλμε.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μίλαν στο «καυτό» και κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» και τα πράγματα είναι απλά. Χρειάζεται νίκη με 2-0 ή 3-1 ή φυσικά με τρία γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρώτο ματς στο Μιλάνο η Μίλαν επικράτησε με 3-1, οι δύο ομάδες έχουν απόσταση τριών βαθμών και στην ουσία το παιχνίδι απέκτησε χαρακτήρα νοκ-άουτ στη μάχη της πρόκρισης. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει ρίσκα και από το ξεκίνημα, στην προσπάθεια για ένα γρήγορο γκολ που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, δεν έχει περιθώρια για προσεκτική συμπεριφορά. Η Μίλαν έχει αμυντικά προβλήματα καθώς μόνο σε τρία από τα 20 επίσημα ματς φέτος έχει κρατήσει το μηδέν, το παιχνίδι μπορεί να αποκτήσει γρήγορο ρυθμό και να προσφέρει το Over 2,5, σε τιμή 1,75 στον ΟΠΑΠ.

Νωρίτερα στην Κωνσταντινούπολη η Μπεσίκτας υποδέχεται την Μάλμε, σε «τελικό» πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Η τουρκική ομάδα μετά την ανατροπή που πέτυχε στη Νορβηγία με την Σάρπσμποργκ (3-2) απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση και στο αποψινό ματς έχει το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων. Από την πλευρά της η Μάλμε κατάφερε να μείνει ζωντανή στο «κόλπο» επιστρέφοντας από το 0-2 στο ματς με την Γκενκ και πήρε την ισοπαλία στο φινάλε. Στη δυνατή της έδρα η Μπεσίκτας όμως μετρά μόλις δύο ήττες στα 18 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχει ποιοτικότερο υλικό και τον πρώτο λόγο για τη νίκη, σε τιμή 1,65 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ 

(19:55): ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΜΑΛΜΕ: 1 (1,65)

(22:00): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΙΛΑΝ: Over 2,5 (1,75)



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved