Κυνηγώντας την έκπληξη
SHARE

Κυνηγώντας την έκπληξη

Επιλογές από τις δύο κατηγορίες της Βραζιλίας στις σημερινές προτάσεις.

Στην Α’ Βραζιλίας Μποταφόγκο και Βάσκο Ντα Γκάμα προέρχονται από διαδοχικά G/G στα τελευταία τους παιχνίδια, μπορούν να προσφέρουν ένα ακόμα. Στη Β’ Βραζιλίας ρισκάρουμε στην έκπληξη της Πελότας, κόντρα στην άνετη βαθμολογικά Κρισιούμα.

Σφιχτό κουπόνι με λίγες επιλογές αφού λόγω της επικείμενης διακοπής των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων δεν υπάρχει ιδιαίτερη δράση στην Ευρώπη. Στροφή έτσι στη Βραζιλία όπου η δράση συνεχίζεται κανονικά με αγώνες και των δύο κατηγοριών.

Στην Α’ κατηγορία η Μποταφόγκο υποδέχεται την Βάσκο Ντα Γκάμα σε ματς πολύ σημαντικό για την παραμονή στην κατηγορία. Η Μποταφόγκο είναι 12η με 34 βαθμούς, 4 περισσότερους από τη 17η Βάσκο, η οποία είναι ισόβαθμη με την Σεαρά στην τελευταία θέση υποβιβασμού στην κατώτερη κατηγορία. Οι δύο ομάδες θα πάρουν ρίσκα για να κυνηγήσουν τη νίκη και προέρχονται από ευρεία σκορ στα τελευταία τους παιχνίδια. Η Μποταφόγκο στο τελευταίο παραχώρησε 2-2 στη Σάο Πάουλο ενώ στο αμέσως προηγούμενο είχε επικρατήσει με 4-3 της Βιτόρια Μπαΐα. Από την πλευρά της η Βάσκο συμπλήρωσε αήττητο τεσσάρων αγώνων στους οποίους έφερε πάντα G/G: 1-1 με Φλαμένγκο, Σάντος και Παρανά, νίκη 2-1 επί της Μπαΐα. Οι πρόσφατες επιδόσεις των δύο ομάδων μας οδηγούν στο G/G σε τιμή 1,85 στον ΟΠΑΠ.

Στη Β’ κατηγορία η Κρισιούμα φιλοξενεί την Μπραζίλ Ντε Πελότας και εδώ θα ψάξουμε την έκπληξη και το καλοπληρωμένο διπλό σε απόδοση 3,65. Η Κρισιούμα συμπλήρωσε αήττητο πέντε αγώνων (3-2-0) και οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου απέκτησε άνετο +9 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Αντίθετα η Μπραζίλ Ντε Πελότας μετά και την εντός έδρας από την πρωτοπόρο Φορταλέζα παραμένει σε δύσκολη θέση και μόλις στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Χρειάζεται μια νίκη για να αισθανθεί πιο άνετα στη βαθμολογία, έχει μόλις δύο διπλά φέτος αλλά τα πέτυχε στις τρεις τελευταίες εξόδους της. Με πονηρή σκέψη κυνηγάμε το διπλό της Πελότας σε τιμή 3,65 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(01:30): ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ: G/G 1,85
(03:30): ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΠΕΛΟΤΑΣ: 2 3,65

Τα τελικά αποτελέσματα της Γ' Εθνικής (16/12)
Τα τελικά αποτελέσματα της Γ' Εθνικής (16/12)
Live Chat ΑΕΛ-ΑΕΚ
Live Chat ΑΕΛ-ΑΕΚ
Live Chat ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Live Chat ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Προσωρινά στην κορυφή η Σεβίλη
Προσωρινά στην κορυφή η Σεβίλη


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies