Στήριγμα η Γκενκ

Στήριγμα η Γκενκ

Πρεμιέρα των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ, η Γκενκ έχει πετύχει 39 γκολ σε 13 ματς φέτος, η Μάλμε έχει σκοράρει 18 στα έξι τελευταία παιχνίδια της, το Over 2,5 στη μεταξύ τους αναμέτρηση μοιάζει δεδομένο. Γκολ προσφέρουν και Λειψία-Σάλτσμπουργκ, σε ένα «ιδιαίτερο» παιχνίδι.

Στη «Λούμινους Αρένα» η Γκενκ θα υποδεχθεί την Μάλμε, στην πρεμιέρα του ομίλου τους στο Γιουρόπα Λιγκ. Για την Γκενκ έχουμε αναφερθεί και σε άλλες ευκαιρίες στη χρονιά, πρόκειται για ομάδα με φουλ επιθετικό ταλέντο, που έχει σκοράρει και στα 13 επίσημα ματς που έχει δώσει ως τώρα, 39 γκολ στο σύνολο, ήτοι 3 ανά παιχνίδι. Είναι σε φόρμα και προέρχεται από την επικράτηση με 1-0 επί της Αντερλεχτ στο ντέρμπι, την προσπέρασε και είναι στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε με δύο ευρείες νίκες την Μπρόντμπι (5-2, 4-2), δείγμα του ότι εκτός από επιθετικές αρετές έχει και αμυντικές αδυναμίες. Και η Μάλμε μπορεί να ακολουθήσει αυτό το ρυθμό, έχει πετύχει 18 γκολ στα έξι τελευταία επίσημα ματς. Το Over 2,5 σε τιμή 1,50 στον ΟΠΑΠ μπορεί να χρησιμεύσει ως στήριγμα.

Στη Λειψία θα διεξαχθεί ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ έφερε στον ίδιο όμιλο Λειψία και Σάλτσμπουργκ, οι οποίες ανήκουν στην ίδια εταιρία, τον κολοσσό της Red Bull. Οι κανονισμοί της UEFA θεωρητικώς, απαγορεύουν ρητά τη συμμετοχή δύο ομάδων στην ίδια διοργάνωση, που ανήκουν σε έναν ιδιοκτήτη, ωστόσο με νομικά τεχνάσματα Λειψία και Σάλτσμπουργκ απέφυγαν αυτόν το «σκόπελο». Η ιδιοκτησιακή σύνδεση των δύο ομάδων ασφαλώς και έχει επιφέρει αυτά τα χρόνια και «αλισβερίσι» σε μεταγραφές παικτών, ουσιαστικά πρόκειται για εσωτερικές μετακινήσεις. Σε κάθε περίπτωση οι δύο ομάδες, που σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, μπορούν να προσφέρουν θέαμα στην «αδελφική» αναμέτρηση. Επιλογή το συνδυαστικό G/G και Over 2,5, σε τιμή 1,70 στον ΟΠΑΠ.

Η πρότασή μας:
(19:55): ΓΚΕΝΚ – ΜΑΛΜΕ: Over 2,5 (1,50)
(22:00): ΛΕΙΨΙΑ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: G/G & Over 2,5 (1,70)



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved